2012 Einde Van De Wereld, Waarheid Of Fabel? 1248

28 Sep 2012 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Kunst en cultuur


Wat is de zaak met het 2012 einde van de wereld voorspelling?

Is uw belangrijkste antwoord op het als kletskoek te ontslaan? Dit is niet de eerste “het einde van de wereld” voorspelling, of katastrofisch voorspelling, zoals Y2K, bonking ons over het hoofd.
Als mens kunnen onze levens te krijgen zware met anders over wereldse bericht, met name negatieve informatie.
Hoewel we een zeer slimme bos van grote hersenen mensen, als je dit allemaal bericht en informatie samen te stellen, kan de opbouw van het einde van de aarde paranoia en angst oplopen tot overweldigende proporties.
Bovendien hebben sommige van ons te krijgen plezier van fanatieke informatie die een uitgestrekte buzz creëert en stuurt een vlaag van angst en soms paniek binnen de collectieve geest van grote populaties van gangbaar gezond, relatief positieve mensen. Het is nuttig om te zien dat het ontknoping van de aarde 2012 voorspelling theorie extreem stevig potentieel voor grote reactieve denken heeft.
Reageren op ideeën of overtuigingen, of die nu goed of slecht, sterke gevolgen hebben.
Het is al geleerd bewezen: Als er een geloof is verrijkt met sterke emoties, ongelooflijke resultaten optreden. Bijvoorbeeld, onder sterke emotionele overtuigend, een ijs-kubus zal verbranden huid, zal de geest daadwerkelijk produceren een verbranding op de huid. Dit soort ervaringen zijn gedocumenteerd over en weer.
De vraag die beantwoording nodig heeft, is hoe kunnen we regelen dit soort bericht? Potentieel het beëindiging van de aardbol 2012 doctrine kan leiden tot een aantal ernstige schade, zoals een financiële recessie waar iedereen scherpt hun knip dus loep het idee dat een gebrek aan geld dreigt als een niet te stoppen zwarte wolk van beperking, toen de meeste van ons begrijpen instinctief dat rijkdom en welvaart ons omgeven in elke vertoon, te allen tijde.
Overtuigingen plus verwachtingen zijn krachtig.
De beelden van de 2012 einde van de wereld nachtmerrie zijn zeer overtuigend: De aarde ontsluiten en slikken hele steden: Het weer plotseling ontploffen in een grimmig storm van duisternis en alle andere visies van de absolute verwoesting. En de redenen voor deze vernietiging lijken te zijn gericht op onzerzijds, alsof we allen de boot gemist en leefde zo zondig dat God of de natuur heeft een aantal bewuste keuze gemaakt om venijnig te beëindigen alles te reinigen en te verduidelijken onze “zondige” leefwijze en het einde wereld.
Aan de andere kant, sommige van ons nemen een totaal andere mening toegedaan.
Laten we bijvoorbeeld eens kijken naar de fundamentele wet van aanleiding en gevolg. Is het niet absoluut waar dat er voor elke actie is er een gelijke reactie? Dit kan worden opgevat als een volmaakte wet. Je zou kunnen redelijkerwijs zeggen dat “het kwaad” niet bestaat, omdat alles wat er gebeurt is een perfecte weerspiegeling van eenvoudige wetten van de natuur. Met andere woorden, als er iets gebeurt dient dus zijn natuurlijke of niet kon kunnen gebeuren.
Heeft een kikker wens om een ​​beroemde operazanger te zijn? We kunnen er allemaal over eens dat zou, bij gebrek aan een beter woord, “kwaad”. Als u raakte een C-akkoord op een foutloos afgestemd muziekinstrument en het muziek kwam er uit als een F-akkoord, zou de haren aan de achterkant van je nek niet opkomen?
Natuurlijk is het bovenstaande scenario’s zou nooit gebeuren, omdat de natuur niet zou voortleven langer dan een seconde, indien de fundamentele wetten van het universum gedroeg zich zo onrechtmatig. Alles, van de geringste mathematicus formule in mekaar zou storten in een micro-seconde en het leven zou aanbelanden te sneller dan het knipperen van een oog bestaan.
Zal de einde van de wereld 2012 gebeuren …?
Goede vraag.
Zal op 21 December 2012 het finale van de maya kalender ook het einde van de wereld zijn?
Alles is mogelijk.
Wat denk je?Tags: 2012 einde van de wereld, maya kalender


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.