Als je meer website bezoekers wilt moet je zeker artikel marketing doen

12 Mar 2012 | Auteur: BorderlinerTrekken | Gepubliceerd in Artikel schrijven

Zo nu en dan kom je op het web fantastische tools tegen die je internet marketing een geweldige boost kunnen geven. Niet alle aangedragen marketing tools zijn even goed, maar enkele zijn een echte “Must to Have” voor elke internet marketer. Tenminste dat is als je wilt dat je affiliate link hoger verschijnt in googles zoek resultaten en daardoor meer bezoekers krijgt op jouw site. En Zoals vele online geldverdieners wel weten, betekent meer website bezoekers vaak meer inkomsten voor jouw. (je moet natuurlijk wel iets te koop aanbieden op jouw website)

Artikel Tornado is nou echt zo’n tool die je echt wilt hebben!

Het verkrijgen van links naar jouw affiliate link doormiddel van artikel marketing wordt je nu wel heel simpel gemaakt door deze tool. Artikel tornado maakt van 1 geschreven artikel ongeveer 1000 unique artikels. Dit gebeurd doormiddel van een spinner. Dit houd in dat je van 1 artikel je telkens een compleet nieuwe unique artikel kunt genereren. Maar dit is nog niet alles, het plaatsen van je artikels in verschillende artikel websites gebeurt totaal automatisch. Artikel tornado plaatst jouw artikel in 50 verschillende directories met 1 druk op de knop.
Elk artikel die je namelijk plaatst bevat jouw link van jouw website (backlink). Dus met 1 druk op de knop heb je dus 50 backlinks naar jouw site. En omdat het is veroorloofd om meer dan 1 article te zetten in 1 directorie kun je dus deze marketing tool voor al je artikels gebruiken. Ikzelf probeer elke dag 2 unique artikels te plaatsen met artikel tornado. Dat betekent voor mij: 2X50=100 Backlinks naar mijn website per dag. Nou als dat geen goede berichten zijn dan weet ik het niet meer haha. Vooral als je weet dat backlinks enorm belangrijk zijn voor je website in google.

Voor de mensen die nog niet zo bekend zijn met SEO marketing heb ik het volgende voorbeeld:

Stel je hebt een eigen web winkel en je ben een verkoper van bijv.gebruikte onderbroeken. Jouw wens moet dan zijn, dat als iemand bijvoorbeeld in google typt “gebruikte onderbroek kopen” jouw site op de eerste pagina van googles zoek resultaten verschijnt. Dus om dat te bereiken heeft jouw website zoveel mogenlijk backlinks nodig, met als keyword: gebruikte onderbroek kopen. Hoe meer van deze keyword gerichte backlinks, des te hoger zal je scoren in google voor deze zoekterm. En hoe hoger je komt in de zoek resultaten zul je merken dat je website bezoekers zal toenemen.En uiteindelijk is het aan jouw om die bezoekers te converteren in kopers.

Ik hoop dat je nu een beetje de waarde van dit product kan inzien. Nu je weet hoe belangrijk linkbuilding is voor je website.

Trouwens een nog belangrijkere tip die ik je kan meegeven is:

Normaal focus ik me meer op de amerikaanse markt wat betreft link building met artikel marketing. Maar naar een paar nachtjes onderzoek te hebben gedaan wat betreft de lokale nederlandse zoek resultaten in google. is me opgevallen dat er weinig concurrentie is qua sites met keyword backlinks. Wat ik bedoel is dat het veel gemakkelijker is om op positie 1 te komen in google voor nederlandse sites. gewoonweg omdat deze marketing methode nog niet zo bekend is bij menige marketers. Dus hier ga ik zeker mijn voordeel uithalen. Doe zelf maar een klein onderzoek in google adwords. Trouwens google adwords is mijn belangrijkste site die ik gebruik voor mijn keyword onderzoek.
Dus mensen doe hier je voordeel mee, weinig concurentie is zeker een belangrijke reden om de Artikel Tornado aan te schaffen. Vooral omdat deze software op de nederlandse marketing is gericht. En een ander voordeel van artikel tornado is dat het webbased is. Dus je hoeft geen software te installeren en dat betekent dus in andere woorden dat je het overal kan gebruiken zelfs op je iphone of ipad.
Ik weet dat dit soort tools vaak veel geld kosten maar ja soms moet je nou eenmaal een beetje investeren in je business vooral als je je inkomsten een beetje wil laten groeien. Artikel Tornado krijgt van mij een dikke 10 en is tot nu toe een van mijn beste marketing tools.

Wil je meer weten over hoe je meer website bezoekers krijgt? Bezoek dan mijn website eens voor meer internet marketing tips.


Auteur: BorderlinerTrekken

Deze auteur heeft 1 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.

Overige artikelen in ‘Artikel schrijven’