Aromas Naturales, heerlijke geurpotjes die uw huis opfleuren. 6133

17 Feb 2014 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Mens en gezondheid

Heerlijke aroma geuren voor in de (infrarood) sauna of in huis.

Ook voor in de caravan zijn de Aromas Naturalesaromatherapieën uitermate geschikt, ideaal om de muffe stallingsgeuren te verdrijven.

De aromatherapieën van aromas naturales bestaan uit een glazen potje met daarin een sponsje en een heerlijk geurende olie.

Het potje kan geplaatst worden in elke gewenste ruimte. In de huiskamer, slaapkamer en op het toilet maar ook in de badkamer, (Infrarood)sauna of in andere ruimtes.

U kunt de aroma 24 uur per dag openzetten in een ruimte, dan wordt de geur verspreid door de ruimte en geeft een heerlijke aroma aan de omgeving, afhankelijk van het gebruik gaan de potjes 1 jaar mee.

Om de geur constant goed te kunnen ruiken behoort u het product minstens een maal per maand goed te sluiten en het een aantal uren op zijn kop te zetten. Hierdoor wordt de olie die in het product is verwerkt weer goed door het sponsje geabsorbeerd en kan de geur weer goed aan de ruimte worden afgegeven. Let op, zorg dat de pot goed gesloten is anders loopt de geurolie uit het potje.

Bij gebruik in de slaapkamer en sauna zet u het product alleen open wanneer u aanwezig bent in de ruimte of iets daarvoor en sluit het product weer wanneer u de ruimte verlaat. (hierdoor gaat het product alleen maar langer mee)

Diverse geuren leverbaar, oa:

Lavendel
Dennengeur
Marjolijn
Jasmijn
Rozengeur
Citronella
Vanille
Oranjebloesem
Sinaasappel
Munt
Sandelwood
Ylang Top
Pepermunt

Kijk op onze site voor meer informatie over de aroma’s en de toepassing.

Bij morethansoap.nl kunt u ook terecht voor zeep, huidverzorgingsproducten of een verrassend cadeau.

Nu ook Biofresh Bodycare natuurlijkeverzorgingsproducten en parfumvrije zeep

De verzendkosten zijn maximaal 5,50 Euro via PostNL of maximaal 4,50 Euro via DHL, bij een bestelbedrag boven 60 euro is de verzending zelfs gratis.


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.