Beschermengel >> Wat kan deze voor jouw betekenen?? 1741

18 Dec 2012 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Kunst en cultuur


Wat zijn beschermengelen?

U zult er al dikwijls over hebben gehoord. Dat een ieder mens op deze aardbodem wel een aantal beschermengelen heeft. Het is een begrip die wij mensen ons hebben aangemeten omtrent de tot nu toe onverklaarbare ervaringen. De beschermengel moet u niet bekijken als onzichtbare engelen met vleugels die u bij bijvoorbeeld een onheilspellend conflict in de vorm van een vechtpartij afschermen door met uw tegenstander onzichtbaar te vechten. Engelen vechten niet. Engelen begeleiden. Engelen zijn er voor je. En voor allemaal. Een ieder mens heeft wat specifieke beschermengelen. Ze vergezellen u gedurende uw gehele aardse leven. Beschermengelen zijn onzichtbare begeleiders van onze Ziel die samen met onze Ziel proberen de lijn van onze levensdoelstelling aan te geven. Wij mensen dwalen in ons leven nogal eens af.

De beschermengel voor iedere maand verkrijbaar bij FunnyAsianGifts

Laat zien hoeveel je om iemand geeft of aan hem of haar denkt met die prachtige beschermengel . Deze engel beschermt niet enkel, maar brengt de eigenaar doorgaans onvoorwaardelijk geluk.
Het echte edelsteentje past bij één van de twaalf maanden en heeft een bepaalde beschermende of gelukbrengende karaktertrek. De engel kan mee gedragen worden op de halskraag van een kledingstuk of op een tasje.
Schenk iemand waarvan je houd een beschermengelTags: beschermengel, beschermengel


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.