Bij de tijd met frisse kleuren van IO?ION! – Pure trend 6066

3 Jan 2014 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Computers en internet


Brutaal met een oogwenk naar een bonte mix van kleuren!

Het is net winter maar wat ons betreft kan de lente van 2014 niet snel genoeg voorbij zijn. Met een bonte mix van kleuren van IO?ION! is UpToDateWatches.nl er absoluut klaar voor!

Eigenaar van webshop UpToDateWatches.nl Joeri van Gelder: “Oranje is de belangrijkste ‘kleur’ in de zomer van 2014, dan speelt het Nederlands team het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië. Maar eveneens zal wit zoals gebruikelijk ook een zeer belangrijke kleur blijven in 2014. Dat betekent ook dat wit van invloed zal zijn op de pastel en heldere accentkleuren. Om het overzicht te optimaliseren en vooral voor het contrast is zwart ook uitermate belangrijk. Neem daarnaast de heldere, onschuldige kleuren zoals blauw, rood, turkoois en lichtgroen en niet te vergeten de warme paarstinten in zowel een lichte als wat fellere kleur. Al deze kleuren in alle toonaarden zijn belangrijk.”

Het nieuwe [horloge] van [IO?ION!], de BIG, is een werkelijke coolhunter, een top mode watch: een 45 mm brede kast in strak en ultraplat design, in de welbekende frisse kleuren met verwisselbare band! Met de BIG horloge kan je snel, eenvoudig en heel lucratief je outfit aan elke ambiance aanpassen, door de verwisselbare horlogeband die los verkrijgbaar is. Stel je voor Oranje speelt gedurende het WK in het wit i.p.v. oranje, vervolgens neem je een BIG horloge met het uurwerk in de kleur oranje en die combineer je dan met een witte los verkrijgbare horlogeband of andersom…! Het strakke ontwerp van de BIG wordt nog eens extra onderstreept doordat het uurwerk slechts 7 mm dun is, en het unieke ontwerp van de band met verborgen sluiting.

Kortom: een heerlijke bonte mix van frisse kleuren, met wit en pastelkleuren vormen de basis en als contrast zwart en felle kleuren blauw en oranje.

Wil je meer informatie over de producten, neem dan een kijkje op de website www.uptodatewatches.nl

Tags: horloge van IO?ION!, trendy horloge


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.