Bruidsfotograaf RiCon niet minder dan twee nominaties Bruidsfoto Award 2014! 6125

3 Feb 2014 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Hobby en vrije tijd

RiCon Bruidsfotografie is onlangs genomineerd met maar liefst 2 nominaties voor de Bruidsfoto Award 2014! Zo’n speciale aangelegenheid vergeet je niet klakkeloos. De bruidsfotograaf vertelt dan ook met veel blijdschap en gedrevenheid haar verhaal: “Op dinsdag 21 november 2013 liep ik de hele dag met mijn hoofd in de wolken. Die ochtend werd ik gebeld door de Bruidmedia dat maar liefst 2 van mijn ingezonden bruidsfoto%u2019s waren genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2014! Ik ben trots als een pauw, dat spreekt voor zich. En o, wat moeilijk om dan je mond te houden tot 15 januari 2014: de dag dat het officieel bekend wordt gemaakt in de pers. Want ik zat er zo vol van en wilde het zo graag vertellen aan de bruidsparen van wie ik die foto%u2019s had gemaakt. Dus heb ik mijn energie gestopt in het bedenken van: %u201Choe vertel ik het mijn bruidspaar%u201D. En dat ging als volgt:

Maandagavond om 19.30 uur stonden wij op de stoep bij Raymond en Linda van Dijk. Gewapend met een cadeautje en de vergroting van de genomineerde foto, werden wij vriendelijk ontvangen. Nu moet je weten dat Raymond dol is op pindakaas. Hij droomt er zelfs van en zou ook heel erg graag een rondleiding willen in de pindakaasfabriek van %u2019s Neerlands grootste pindakaasleverancier. Op hun bruiloft hadden ook alle gasten potten pindakaas meegenomen. De helft is al op zag ik toen in per ongeluk de voorraadkast inliep omdat ik dacht dat dat de deur naar de woonkamer was. Het cadeautje was dus ook een pot pindakaas. Maar niet zomaar een pot pindakaas! Het wikkel was heel bijzonder, want daar stond op dat hun foto genomineerd is.

Tags: trouwen, fotografie


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.