De heerlijke geuren van Federico Mahora 6043

17 Dec 2013 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Diversen

Het merk FM is in 2004 opgericht in Polen en is sinds 2007 te koop in onder andere Nederland & België. Door de TELEVISIE uitzending op RTL 4 zal FM alleen nog maar populairder worden ondanks dat ze niet doen aan reclame campagnes net als Gucci, D&G, Paco Rabanne of andere beken parfum merk.
FM verkoopt haar product via distributeurs net als Tupperware & Herbalife, ouderwets misschien maar wel effectief.
FM kan hierdoor de producten scherp geprijsd aanbieden en door de uitstekende kwaliteit ziet FM het aantal klanten elke maand weer groeien.

De meeste bekende parfum merken hebben door hun kledinglijn een naam opgebouwd van luxueus en exclusivitijd en dat betekent vaak hoge prijzen ook, wat je ook terug ziet als je bij de Douglas binnen wandelt voor een nieuwe geur.
Maar wie zegt dat parfum iets duurs moet zijn? En wat zouden de productie kosten zijn? De meeste kosten zitten in de reclame campagnes (het meeste gaat naar de actrice/acteur) en het flesje. Het enige wat nog overblijft is wat er in dat flesje zit; de parfum.
FM pakt dit anders aan, heeft geen dure reclamekosten en stopt de parfum in simpeler flesjes en kunnen de parfums aanbieden vanaf %u20AC 16,50. De luxere parfums zitten in een mooier flesje en zijn dan ook iets duurder.

Betaal jij liever voor het merk en het flesje of gaat het jouw om vooral om de geur?

Bij Jouw Parfums vind je alle 150 FM geuren en in de webshop vind je ook altijd wel een parfum in de aanbieding.
Je vind er echte vrouwen parfums, dus geen eau de parfum en voor mannen zijn het echte eau de parfums in plaats van eau de toilette die je gebruikelijk in de winkel ziet.

Tags: fmgroup, parfum


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.