Dierenapotheek voor ziekten van uw honden of katten 3824

22 Nov 2012 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Dier en natuur

Heeft uw hond of kat last van kwalen zoals: artrose, jeuk, bronchitis kat of een slecht gebit. Amiqure biedt vele milde, maar zeer effectieve oplossingen/ medicijnen voor honden en katten (Zie de ruim 100 klantenbeoordelingen van onze klanten)

Wij leveren hoogwaardige voedingssupplementen als een gezonde ondersteuning voor de welzijn van honden en katten.

Door een keuze voor amiQure kiest u voor een milde, maar absoluut een effectieve aanpak van een gezondheidsprobleem bij honden en katten. Hoogwaardige voedingssupplementen zoals amiQure die biedt, zijn in veel gevallen een uitstekend alternatief voor of aanvulling op medicijnen voor honden en katten. Het supplement (of medicijn) dat uw hond of kat nodig heeft, vind u eenvoudig zoeken op onze website. Ook kunt u uw keuze bepalen aan de hand van categorieën zoals spijsvertering, gewrichten of huid en vacht. U vindt o.a. oplossingen voor:

- Jeuk hond
- Diaree hond
- Artrose hond
- Haaruitval kat
- Blaasontsteking kat
- Enz.

Het Nederlandse bedrijf AmiQure is voortgekomen uit Royal Numico, in Europa vooral beroemd door de Nutricia baby- en klinische voeding. Sinds 2003 is AmiQure een zelfstandige bedrijf en worden de producten verkocht in o.a. Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Slowakije.

De AmiQure producten worden in Europa geproduceerd, overeenkomstig de strengste eisen op het gebied van het fabriceren van gezondheidsproducten voor mensen. De wetenschappers achter AmiQure hebben producten ontwikkeld tegen tal van gezondheidsproblemen waar honden en katten last van kunnen hebben. Het streven was gericht op het verkrijgen van hoogwaardige natuurzuivere supplementen die garant staan voor ene milde en bovenal diervriendelijke aanpak. Blijkens de vele positieve reacties is men uitstekend geslaagd in deze opzet.

Het feit dat sommige hondenbezitters zelf amiQure gingen gebruiken, omdat zij zagen dat het goed werkte bij hun hond, bracht ons er toe te starten met producten die ook voor mensen geschikt zijn. De producten voor mensen worden geproduceerd volgens de hoogste eisen en zijn verkrijgbaar onder het merk natuQura.

Kernwaarden voor amiQure zijn:
- Milde aanpak
- Doeltreffend
- Wetenschappelijke basis
- Hoge kwaliteit
- Betrokkenheid

Tags: katten, honden


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.