Een alarmsysteem is in 2014 geen luxe meer maar een noodzaak. 6094

18 Jan 2014 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Huis, tuin en wonen

Het aantal woninginbraken is vorig jaar gestegen met 7,5 procent, dat is de sterkste stijging sinds 2000. Elke dag opnieuw tellen we 1700 inbraakpogingen in ons land. Vaak worden de inbraken gepleegd door rondtrekkende bendes. Volgens de federale politie heeft de stijging te maken met de moeilijke economische tijd waarin we leven. De politie hoopt dat de mensen daardoor zelf meer maatregelen gaan treffen en alerter zijn voor verdachte personen of gebeurtenissen.

Enkele veiligheidsmaatregelen…
Sluit alle buitendeuren en vensters af, ook al bent u maar even weg. Bij een lange afwezigheid kan u aan vrienden, familie of buren vragen om de brievenbus leeg te maken en een oogje in het zeil te houden. Zorg ervoor dat uw waardevolle voorwerpen niet zichtbaar zijn van buitenaf. Het is de laatste tijd al veel in het nieuws geweest. De politie wil de bevolking waarschuwen voor tekens die voor uw woning of op uw voorgevel worden aangebracht. Verwijder deze onmiddellijk en licht de politie hierover in. Ook het laten branden van een klein lichtje kan helpen. Een alarmsysteem schrikt inbrekers af. Een alarminstallatie is dus de perfecte manier qua inbraakbeveiliging.

We wonen in een veilige buurt. Hier gebeuren geen inbraken.
Een groot deel van onze bevolking staat niet stil bij het feit dat ook zij slachtoffer kunnen worden van een woninginbraak. Veel mensen denken dat inbrekers enkel grote huizen als doelwit uitkiezen maar niets is minder waar. We merken op dat het aantal woninginbraken in grote steden en dorpen dichtgelegen bij autostrades meer inbrekers over de vloer krijgen. Alsook merken we op dat de laatste jaren er een stijging plaatsvindt van inbraken in woningen op het platteland. Wist u dat mensen die reeds slachtoffer werden van een woninginbraak, een grotere kans hebben om opnieuw slachtoffer te worden?

Geef inbrekers geen kans en beveilig uw woning voordat het te laat is
Voorkomen is altijd beter dan genezen! Kies preventief voor inbraakbeveiliging. Een alarmsysteem als inbraakpreventie is dan ook een zeer goede oplossing. Stel uzelf eens in de plaats van een inbreker. Als uw buur wel een alarmsysteem heeft en men ziet de buitensirene aan de voorgevel hangen en u heeft geen systeem, dan is de keuze snel gemaakt. De inbreker zal voor de gemakkelijkste manier kiezen. Alarmsystemen zijn er in alle soorten en diverse prijzen. Kies een alarmsysteem dat aan u behoeften voldoet. Een kwaliteitsvol systeem vindt u vandaag de dag al voor €1500.

Beveilig uw woning preventief!
Kobe Bické – http://www.security-alarmsysteem.com/

Tags: alarmsysteem, inbraakbeveiliging, inbraak, inbraakpreventie, alarm


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.