Een goede glass cleaner doet wonderen 6142

9 Mar 2014 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Huis, tuin en wonen

Als je thuis een douchecabine hebt van vensterglas, dan ken je het probleem. Strepen, strepen en nog een strepen. En wat dacht je van de kalkaanslag die je er bijna niet van af krijgt. Kun je je voorstellen dat er een product is, waarmee je maar 1 keer per 3 maanden(en soms zelfs 6 maanden) je glas moet schoonmaken. Een product die als een soort beschermlaag op je glas gaat zitten en alles afstoot. Vegen van shampoo, douchegel, maar ook kalk en natuurlijk het water zelf. Na de douche is het glas meteen weer schoon. {Als je gaat douchen, zie je druppels pijlsnijl langs het glas roetsjen|Je ziet de druppels er letterlijk vanaf glijden!} Ze krijgen namelijk geen houvast.

{Door een onzichtbaar laagje over het glas te leggen, voorkom je dat shampoo, kalk, etc. aan het glas kan blijven hangen|De handigheid is dat er een klein onzichtbaar laagje over het glas wordt gelegd.} Glas is namelijk poreus. Dat zou je niet zeggen, he? Doordat glas poreus is, krijg je de strepen, kan het kalk ook vast op het glas komen te zitten, etc. Door een product te kiezen dat het poreuze weer echt glad maakt, voorkom je heel veel extra schoonmaaktijd.

{Auto|Natuurlijk ook voor op je autoruiten}

Ook op je autoruiten kun je dit goed aanwenden. Natuurlijk dan wel alleen op je voorruit. Even sprayen en laten opdragen. Als dit goed is ingewerkt, dan heb je bij wijze van spreken geen ruitenwissers meer nodig: alle regen glijdt er binnen no-time van af. {Het ziet er ook mysterieus uit als je in een regenbui rijdt.|}

De auto en douche glasscleaner van Combifit gaat nog een stap verder. Deze glascleaner is een zeer effectieve spray voor het reinigen van glas en spiegels, maar ook van kunststof en andere harde oppervlakken. Verwijdert snel, veilig en gemakkelijk vuil, vet, nicotine en andere vervuilingen.

Eigenschappen:
- {Streeploos|Laat oppervlakken helder en streeploos achter}.
- Tast geen PVC of rubber aan.
- Lekker frisse geur
- Natuurlijk afbreekbaar.
- Werkt zonder drijfgassen.
- Verspuitbaar in alle standen.

{Ik gebruik deze cleaner nu al een paar jaar en altijd gelukkig met het resultaat. |}Door het gebruiken van deze glascleaner, word je vanzelf een stuk gelukkiger van. Minder tijd nodig om de douche schoon te maken en ook nog altijd perfect schone autoruiten.

Tags: glas, schoonmaken


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.