Geen wereldrecord langste picknick, maar wel van het eiland Texel 2912

19 May 2012 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Vakantie en vermaak

Vandaag trachtten Xander en Michel het wereldrecord te beëindigen van de langste picknick ter wereld van 2 km. Dit is spijtig net niet gelukt, maar met een lengte van circa 250 meter was het wel de langste picknick ooit van Texel. Een fotoreportage zie je op onze website http://www.vakantie-op-texel.com. Het is beeldschoon om te zien hoe iedereen zijn eigen invulling gaven. Er waren zelfs luitjes bij die een eigen koffiepot hadden meegenomen. Dat was een aard Italiaans model om zich warm te houden.

Daarnaast was SP-voorman en Feyenoordfan Emile Roemer aanwezig bij de inzet van het wereldrecord. Xander was daarmee zeer tevreden en trots (zie foto Xander en Emile). Emile had het al voorafgaand toegezegd en kwam dan ook opdagen, tesamen met vele honderden andere deelnemers. Dat appreciëren wij zeer! Het was fantastisch om te zien hoe iedereen enthousiast was, ondanks het niet al te prachtige weder.

Ook werd door de jongens een collecte gehouden voor War Child. In totaal doteerden de deelnemers circa 150 euro, waarvoor hartelijk dank! We danken iedereen die de koude, gure wind heeft getrotseerd en daarmee het lokale record te hebben gevestigd! Dat is in ieder geval een prachtige mijlpaal voor de grote helden van Texel.

De mensen kwamen overal vandaan! Van Amsterdam en Texel tot Eindhoven en van Zwolle, Arnhem tot Zeeland. En het mooiste was dat iedereen in zijn nopjes was! Er werd hoogst positief gereageerd. In het navolgende een kwantiteit foto’s voor een sfeerimpressie zie op onze websitehttp://www.vakantie-op-texel.com.

Tags: picknick , texel


Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.