Goedkoop en snel cadeaus laten printen met jouw eigen gekozen plaatje of foto bij webshop Gozi

18 Nov 2013 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Diversen

Meer en meer mensen hebben een gedrukte foto op canvas in huis hangen. Hoe tof om daar je eigen geprinte foto op canvas te hebben hangen. Met een bijzondere afbeelding die je helemaal speciaal voor dit doel hebt laten fabriceren. Misschien is het wel een foto die je vroeger zelf eens hebt geschoten en heel veel prachtige herinneringen bij je ophaalt dat je hem in een grote formaat wilt hebben. Gozi heeft de makkelijkste programma op het internet om je eigen canvas foto te maken. Kies je eigen kleuren en waar jouw voorkeuren liggen.

Een tuinposter doek, de mooiste wanddecoratie in de tuin. Erg veel mensen zijn op zoek een tuinposter. Gewoon omdat het erg mooi is. Ergens tegen de achterwand van het terras zou kunnen. Of als vorm van decoratie, ter opfleuring van die kale wand waar je al erg lang iets voor zoekt. Een meubelstuk voor de muur? Dat is uiteraard ook een van de mogelijkheden. Maar een tuinposter versiering is veel unieker en in ieder geval ook gemakkelijker om het te onderhouden.

De vlieger zeer hoog in de wolken, het touw helemaal gespannen, even inhalen en vervolgens weer laten vieren, waardoor de zwevende vlieger weer verder kan. Nog hoger in de lucht. Op het strand, op een grasvlak of heerlijk in de wei. De vlieger swingt op harde wind. De magie. Het fantaseren dat je eigenlijk die mooie vlieger zou willen zijn. Hoeveel kleine kids en oudere mensen genieten niet ontzettend veel van die leuke beleving! Maak je speciale vlieger. Copyshop Gozi maakt die beleving nog bijzonderder. Want de webshop van Gozi ontwerp je je eigen vlieger. Een vlieger waarop jouw eigen foto bedrukt staat. Van een speciale exemplaar als cadeau voor een speciaal persoon tot vele honderden of zelfs duizenden vliegers als zakelijke cadeau.

Speelkaarten lenen zich ideaal als een persoonlijke geschenk; een bescheiden geschenk dat zeker wel voor superveel spelvreugde zorgt. Als weggevertje bij een open dag op school of een jubileumfeest, in de kleuren van de onderneming; als kadootje voor de aanwezigen van een partij; maar ook in de sfeer van thuis, in een bescheiden oplage: een stok kaarten voor opa of oma, met een foto van de hele famlie. Hoe mooi en speciaal!

Is het jouw doel om als peuterspeelzaal trendsetter voor de dag komen, ontwerp dan jouw speciale kwartetspelletje. Met plaatjes die speciaal zijn of waar de de kleintjes bij thuiskomst over vertellen. Een kwartetspel is ook een leuk geschenk voor het bedrijfsleven, speciaal gemaakt voor een jubileumfeest. Je presenteert je organisatie of personeel op een bijzonder open methode. En wees er maar zeker van dat het kwartet spelletje in huis wordt gespeeld!

Op Gozi ontwerp je heel snel je speciale memory met eigen foto’s. Met leukefoto’s van het hele gezin of van een bijzondere vakantie. Zo’n ding geeft nog veel meer spelplezier. Tranen van het lachen wanneer de kids de foto van onze lieve ma omslaat. En mocht jouw brein dan in vele gevallen niet meer zo feilloos meewerken als dat van de kids of kleinkinderen, jouw eigen memory zorgt er voor dat de herinnering in dit geval zeer zeker wel blijft.

Jouw persoonlijke button ontwerpen? Dat is zeker geen moeilijke klus deze dagen. Via webshop Gozi heb je in een snel proces je unieke button gecreeert. Daarbij nemen wij je bij elke stap mee in het maakproces. Van het selecteren van de afbeelding tot en met het op maat slijpen ervan, in elke gewenstevorm en kleursoort. En wil je je product intussen opslaan? Geen punt op webshop Gozi. Dan ga je op een ander tijdstip gewoon verder.


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.