Goedkoop en snel cadeaus laten printen met jouw eigen gekozen plaatje of foto bij webshop Gozi 6049

27 Dec 2013 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Kunst en cultuur

Op copyshop Gozi creeer je heel gemakkelijk je eigen memory spel. Met bijzondere foto’s van het gezin of van een bijzondere zomervakantie. Zo’n ding geeft nog meer speelplezier. De slappe lach als de kids de foto van onze lieve opa omdraait. En mocht jouw hersenspinsel dan in vele gevallen niet meer zo vlot meewerken als dat van de kleintjes of kleinkinderen, je eigen memoryspel zorgt er voor dat de bijzondere herinnering in dit geval wel blijft.

Heb jij het doel om als school origineel voor de dag komen, ontwerp dan jouw speciale kwartet. Met plaatjes die tot de verbeelding spreken of waarover de kids bij thuiskomst over vertellen. Een kwartet spel is ook een superleuk geschenk voor ondernemingen, ter ere van een feest. Je presenteert je zaak of personeel op een bijzonder open manier. En reken maar dat het kwartet in huis gespeeld wordt!

Je unieke button ontwikkelen? Dat is zeker weten geen probleem tegenwoordig. Op Gozi.nl heb je in een handomdraai je unieke button gemaakt. Daarbij neemt Gozi jou per stap mee in het maakproces. Van het selecteren van de afbeelding tot en met het verfijnen op maat ervan, in vorm en kleurstijl. En wil je jouw design intussen bewaren? Geen punt bij Gozi. Dan ga je op een andere dag gewoon weer ermee aan de slag.

Speelkaarten zijn zeer goed als persoonlijk geschenk; een klein en bescheiden cadeau dat absoluut voor ontzettend veel speelplezier zorgt. Als give away bij een open dag op school of een jubileumfeest, in de kleuren en stijl van de onderneming; als kado voor de personen van de politieke partij; maar ook in de huiselijke sfeer, in een kleine hoeveelheid: een stok kaarten voor oma en opa, met een speciale foto van het hele gezin. Hoe speciaal en waardevol!

Een poster voor in de tuin, de meest ideale versiering aan de wand in de achtertuin. Superveel mensen vragen naar een poster in de tuin. Gewoon omdat het erg mooi is. Ergens tegen de achterwand van het terras bijvoorbeeld. Of als decoratie, voor het opleuken van die kale muur waar je al erg lang iets voor aan het zoeken was. Een klimop aan de muur? Dat is uiteraard ook een van de dingen die je kan doen. Maar een tuinposter versiering is vele malen unieker en in uiteraard ook lekker simpel om te onderhouden.

De vlieger hoog in de lucht, het draad strak, even inhalen en weer laten vieren, waardoor de zwevende vlieger verder gaan kan. Nog hoger de lucht in. Op het strand, op een grasvlak of in de wei. De vlieger die beweegt op de harde windvlagen. Dit voelt als magie. Het fantaseren dat je supergraag die vrije vlieger zou willen zijn. Hoeveel kinderen en ouders smullen niet behoorlijk van die mooie ervaring! Creeer jouw speciale vlieger. Copyshop Gozi maakt die beleving nog veel bijzonderder. Want op Gozi.nl creeer je je unieke vlieger. Een vlieger met daarop jouw foto of afbeelding. Van een speciale versie als kadootje voor een speciaal persoon tot vele honderden of zelfs duizenden vliegers als zakelijke cadeau.

Meer en meer personen hebben een gedrukte foto op canvas in hun huis hangen. Hoe gaaf om daar je eigen foto op canvas te hebben hangen. Met een bijzondere afbeelding die je exclusief voor dit doel hebt gemaakt. Misschien is het wel een foto die je in het verleden zelf eens hebt geschoten en zo veel mooie herinneringen bij je ophaalt dat je hem in grotere formaat wilt hebben. Gozi heeft de handigste programmaatje op het internet om je eigen foto op canvas te ontwikkelen. Kies je eigen kleuren en voorkeuren.

Tags: kwartet, memory


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.