Goedkoop en snel cadeaus laten printen met jouw eigen gekozen plaatje of foto bij webshop Gozi 6050

16 Dec 2013 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Vakantie en vermaak

De vlieger hoog in de wolken, het vliegertouw helemaal strak, eventjes inhalen en weer laten vieren, waardoor de zwevende vlieger verder kan. Maar deze keer hoger de lucht in. Op de duinen, op het speelveld of in de wei. De vlieger die swingt op schurende wind. Het heeft iets magisch. de kriebels dat je stiekem die vlieger zou willen zijn. Hoeveel kleine kids en volwassenen smullen niet behoorlijk van die ervaring! Ontwerp jouw speciale vlieger. Copyshop Gozi maakt die speciale beleving nog bijzonderder. Want bij Gozi ontwerp je je unieke vlieger. Een vlieger met daarop jouw foto of afbeelding. Van een speciale uitgave als cadeau voor een speciaal persoon tot 100 of misschien wel 1000 vliegers als zakelijke cadeau.

Erg veel mensen hebben een foto op canvas in huis hangen. Hoe schitterend om daar je eigen foto op canvasdoek te hebben hangen. Met een bijzondere foto die je speciaal hiervoor hebt gemaakt. Misschien is het wel een foto die je ooit zelf eens hebt geschoten en zo veel mooie herinneringen bij je ophaalt dat je hem in grotere formaat wilt hebben. Webshop Gozi heeft de handigste programmaatje op het internet om je eigen foto op canvasdoek te ontwikkelen. Helemaal in jouw eigen kleuren en waar jouw voorkeuren liggen.

Een tuinposter, de meest leuke wandversiering in de achtertuin. Meer en meer mensen zijn op zoek een poster in de tuin. Als vorm van creatieviteit. Ergens tegen de achterwand van het terras is een voorbeeld. Of als vorm van decoratie, voor het opleuken van die saaie muur waar je al zo lang iets voor zoekt. Een kast voor de muur? Ook een van de dingen die je kan doen. Maar een tuinposter decoratiestuk is vele malen origineler en in uiteraard ook veel gemakkelijker om te onderhouden.

Speelkaarten lenen zich ideaal als een persoonlijke geschenk; een bescheiden geschenk dat zeker wel voor superveel spelvreugde zorgt. Als weggevertje bij een open dag op school of een jubileumfeest, in de kleuren van de onderneming; als kadootje voor de aanwezigen van een partij; maar ook in de sfeer van thuis, in een bescheiden oplage: een stok speelkaarten op maat voor opa of oma, met een foto van de hele famlie. Hoe mooi en speciaal!

via copyshop Gozi creeer je super simpel je unieke memory met eigen foto’s. Met bijzondere foto’s van de familie of van een leuke vakantietijd. Zo’n ding geeft nog veel meer speelplezier. Een flinke lachbui als de kleinkinderen de foto van onze lieve oma omslaat. En mocht jouw hersenspinsel dan in sommige gevallen niet meer zo goed meewerken als dat van de kids of kleinkinderen, je eigen memory spel zorgt er voor dat de herinnering in ieder geval zeer zeker wel blijft.

Jouw unieke button ontwikkelen? Dat is helemaal geen moeilijkheid in deze periode. Via webshop Gozi heb je in een snel proces jouw persoonlijke button ontworpen. Hierbij nemen wij je bij elke stap mee in het ontwikkelproces. Van het uitkiezen van de afbeelding tot en met het verfijnen op maat ervan, in vorm en gewenste kleur. En wil je je ontwikkeling tussendoor opslaan? Geen punt op Gozi.nl. Dan ga je op een ander tijdstip gewoon weer ermee knutselen.

Is het jouw doel om als buitenschoolse opvang origineel voor de dag komen, creeer dan jouw speciale kwartetspelletje. Met plaatjes die aandacht trekken of waarover de de kleintjes thuis over vertellen. Een kwartet spel is ook een ideaal cadeau voor het bedrijfsleven, speciaal gemaakt voor een openhuis. Je introduceert je organisatie of werknemers op een erg aanspreekbare methode. En reken maar dat het kwartet thuis wordt gespeeld!


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.