Het belang van bedrijfskleding gaat verder dan enkel in de offshore branche 5998

26 Nov 2013 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Zakelijk

Unishore Bedrijfskleding is een groothandel in beschermingsproducten zoals bedrijfskleding, werkbroeken en beroepskleding. Het bedrijf onderscheidt zich door haar uitgebreide kennis en een breed aanbod in beschermingsproducten. Behalve het veiligheidsaspect van de bedrijfskleding draagt het ook bij aan een uniforme uitstraling. Unishore levert haar bedrijfskleding aan een omvangrijk aantal offshore gerelateerde bedrijven en organisaties, veiligheid staat hier immers centraal. Maar ook bedrijven in een omvangrijk aantal andere branches maken gebruik van de diensten van Unishore. Hierdoor kan het bedrijf u goed assisteren bij uw zoektocht naar bedrijfskleding.

Werkbroeken
De ene werkbroek is de andere niet. Iedere branche of bedrijfstak kent zijn eigen voorkeuren voor werkbroeken. Voor werkbroeken uit elke branche geldt echter hetzelfde: een werkbroek moet comfortabel en praktisch zijn zodat er op een prettige manier gewerkt kan worden. Om deze reden hebben wij voor u een selectie gemaakt van de beste soorten en merken werkbroeken. Zo vindt u in ons assortiment altijd wel een werkbroek die voldoet aan uw wensen en eisen.

Over Unishore Bedrijfskleding
Unishore Bedrijfskleding is een groothandel in beschermingsproducten uit de Kop van Noord-Holland. Uitgebreide kennis en een breed aanbod in beschermingsproducten voor uw bedrijf of personeel is haar grootste kracht. Of het nu gaat om de veiligheid van uw imago of uw personeel. Door de jaren lange kennis en ervaring kan het ervaren team uw bedrijf goed adviseren in de keuzes voor een pakket bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.