Het interessante Mediterraan Dieet Boek 5452

14 Jul 2013 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Eten en drinken

Wil je gezondheidsbevorderend consumeren, en bovendien aanhoudend afslanken, je fitter voelen en er mooier uit gaan zien, maar wel met lekker eten? In Het mediterrane dieet ontdek je de levenswijze die je bovendien helpt. Geef je energie en jouw natuurlijke schoonheid een boost op de manier zoals de mediterranen – met name de Grieken – al eeuwen doen.

Er is genkele lijst met onwettelijk producten, dus je lijdt geen honger.
Honderden producten zul je vinden in het boek met hun GI- en GL-waarden dat helpt bij:

- tegen obesitas en afslanken
- genkele eetbuien,chagerijnig,boosheid,
- het toeval op diabetes, hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten verkleinen
- je verstand en je hele constitutie gaat met sprongen verder
- voor dat je boodschappen doet of verrukkelijk wilt gaan uit eten selecteer je de producten die je wilt

Behalve dit uitgebreide opgave ontdek je ook een menuschema voor 4 weken, met eenvoudige recepten voor heerlijke mediterrane gerechten, passend voor het hele huisgezin. Na je actief bent bezig geweest met het mediterraan dieet boek, zal je snel wendingen zien en ga je vol goede moed verder in het leven!

Recencies:
De Griekse dokter-schrijver beschrijft in de eerste tien hoofdstukken het hoe en waarom van een voedingsprogramma op basisbeginsel van laag-glycemische koolhydraten. Aan de hand van persoonlijk getinte zeggen en gevolgen van wetenschappelijk enquête worden de volgende thema`s weergeven: de doelgroep voor deze voedsel, de gezondheidsvoordelen en de erfelijke oorzaken; voedingsleer van eiwitten, vetten, koolhydraten en vochtigheid, glycemische index en glycemische lading en hieraan gekoppeld enkele voedingsmiddelen; het nut van de hormoonhuishouding, insulineresistentie en twee vragenlijstje en de nadelen van verschillende vermageringsdieten. Blijkbaar komt naar voren dat dit niet een (tijdelijk) dieet is, maar een leefstijl. In het laatste derde deel volgt een beschrijving van het dieet met een menuschema voor 4 weken, recepten (waarbij eiwitten, vetten, koolhydraten, GL, vet en vezel genoemd worden) en een kleine voedingsmiddelentabel. Een gecombineerd recepten- en trefwoordenregister; uitgebreide boekbeschrijving. Bevat geen plaatjes maar het boek is goed leesbaar. Gedrukt in een kleine letter. Zie ook ‘De praktische gids bij het mediterrane dieet

Tags: mediterraan dieetplan, mediterraan dieet


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.