Hoe ik in 7 dagen gitaar heb leren spelen. Als jij gitaar wil leren spelen, volg dan snel deze cursus. Hier leer je alles online in je eigen tempo. 4714

9 Mar 2013 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Muziek, tv en films

Daar ben ik weer, hoe zou jij het vinden als jij via de omroep jouw lievelings liedje hoort, zou het niet leuk zijn als je dat liedje direct mee kunt spelen? En hoe zou je het vinden als je op een feestje je gitaar tevoorschijn zou kunnen halen en iedereen z’n favoriete liedjes zou kunnen spelen?

Mijn naam is Martin de Lange, ik wist niet zeker of ik wel mijn gitaarlessen online zou willen volgen. Maar eigenlijk is het veel aangenamer om de lessen op internet te volgen, ik kan gewoon mijn eigen snelheid bepalen en de uitleg terug kijken wanneer ik dat kan.

De kwaliteit van de lessen was bovendien zeer hoog, dat had ik niet verwacht voor zo’n lage prijs.

Ik heb zelf een gitaar op de kop getikt en ben gelijk online gaan oefenen. Alles werd duidelijk in stappen uitgelegd en voor dat ik het wist speelde ik mijn eerste akkoorden.

Ik was echt in 7 dagen gereed, niet dat ik gelijk een fantastische gitaarspeler ben maar ik kan nu wel lekker de muziek spelen die ik gaaf vind.

Ik kon mijn liedje dat ik online in 7 dagen had leren maken aan mijn ouders laten horen, vervolgens ben ik met mijn geleerde akkoorden de straat op gegaan en kon ik het iedereen laten horen. In de klas hield ik mijn spreekbeurt over gitaar leren spelen.

Ik wil in een band gaan spelen met mijn vrienden. Mijn grootste droom is met mijn gitaar op te treden voor heel veel mensen.

Ik kan deze cursus iedereen aanraden. Dit is echt een super cursus voor iedereen die gitaar wil leren spelen. Zowaar mijn kleine neefje speelde binnen een week zijn eerste liedjes. Dus ook voor kinderen is gitaar spelen een plezier.

Ook mijn vrienden zijn zeer enthousiast, zij zijn ook al volop aan het trainen. Het duurt niet lang meer en we zijn er met z’n allen klaar voor. Een vriend van mij heeft voor een meisje een liedje gespeeld en zij is nu zijn vriendin! Mooi toch, wat voor een indruk muziek kan hebben! Voor de kosten hoef je het ook niet te laten. Want duur is het zeker niet! Ik kreeg zelfs mijn eerste gitaarles kosteloos.

Kijk snel op de website: http://www.paypro.nl/producten/Gitarist_In_7_Dagen/6296/24720 en ontdek hoe makkelijk het is om in 7 dagen gitaar te leren spelen.

Tags: gitaarles, gitaar online


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.