Hulp bij het opvoeden van uw Chihuahua 4090

28 Nov 2012 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Dier en natuur

Chihuahua specialist Cindy Groen geeft de technieken om uw Chihuahua op de juiste manier op moet voeden.”

Beste bezoeker,

Mijn leven wordt beheerst vanwege de liefde voor de Chihuahua. Ik ben niet alleen de trotse bezitter van twee lieve Chihuahua’s maar sommige leden van mijn familie fokt ook met de Chihuahua. Hierdoor is de liefde voor de Chihuahua me met de paplepel ingegeven en beleef ikzelf ontzettend veel blijdschap aan deze vrolijke hondjes.
Helaas zie ik ook vaak de ellende die de populariteit van dit hondenras met zich meebrengt.

Dat zijn de broodfokkers van de Chihuahua en de bezitters die door een tekort aan deugdelijk kennis de Chihuahua op de verkeerde wijze groot brengen.

Hierdoor zie ik vaak en geheel onnodig een aantal Chihuahua’s een angstig, agressief en ellendig leven leiden omdat de mensen een gebrek aan kennis hebben om de Chihuahua op de goede methode op te voeden.

Door dit gegeven vond ik het de hoogste tijd om een e-book te schrijven vooral over de Chihuahua zodat ik ook u de juiste technieken kan doorgeven om van uw Chihuahua een gelukkige en goed luisterende hond te vormen.

Chihuahua expert Cindy Groen geeft de technieken om uw Chihuahua op de verantwoorde manier op moet voeden.”

Mijn leven wordt bedaard door de liefde voor de Chihuahua. Ik ben niet alleen de trotse bezitter van tweetal lieve Chihuahua’s maar sommige leden van mijn gezin fokt ook met de Chihuahua. Hierdoor is de genegenheid voor de Chihuahua mij met de paplepel ingegeven en beleef ik ontzettend veel plezier aan deze vrolijke hondjes.
Helaas zie ik ook vaak de ellende die de populariteit van dit hondenras met zich meebrengt.

Dat zijn de verkeerde fokkers van de Chihuahua en de eigenaren die door een gebrek aan gedegen kennis de Chihuahua op de verkeerde wijze groot brengen.

Daardoor zie ik vaak en totaal onnodig een aantal Chihuahua’s een angstig, agressief en ongelukkig leven leiden omdat de mensen een gebrek aan kennis hebben om de Chihuahua op de juiste manier op te voeden.

Door deze kennis vond ik het de hoogste tijd om een e-book te schrijven speciaal over de Chihuahua zodat ik ook u de juiste manieren kan doorgeven om van uw Chihuahua een gelukkige en goedluisterende hond te maken.

Tags: chihuahua, chiwawa


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.