Lees hier meer over de voordelen van een elektrische sigaret kopen. 5536

15 Aug 2013 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Elektronica


Een elektrische sigaret kopen is makkelijk, vlot en goedkoop bij premiumsmoking.com.

Hoi! Mijn naam is Juriaan de Pijper en ga u alles beschrijven over de elektrische sigaret zodat u fijn een keuze kunt maken. De voor-en nadelen van een elektrische sigaret zijn niet helemaal inzichtelijk, waarop moet ik letten bij het uitkiezen van een e-sigaret? De handeling van het roken kan voortgezet worden met de e-sigaret, zonder de schadelijke stoffen van tabak en daardoor is het zo populair.

Hoe weet ik welke elektrische sigaret ik moet kopen? Beantwoord de onderstaande vragen en het maken van een keuze is nu een stuk makkelijker. 1)Hoeveel rook ik gemiddeld per dag? 2)Wil ik gelijk stoppen met roken of langzaam afbouwen? 3)Hoe belangrijk is het vertoon van de e-sigaret? 4)Ben ik van plan de e-sigaret meer thuis of buiten de deur te gebruiken? 5)Heb ik genoeg interesse om mij te verdiepen in e-sigaret met meer functies?

Rookt u 15 sigaretten of meerdere en wilt u stoppen met roken dan is het aanmerkelijk dat u een model uitzoekt waar de verstuiver een inhoud heeft groter dan 2 ML. Bent u een stevige roker en rookt u per dag meer dan 15 sigaretten kies dan voor nicotine sterkte Medium(12mg) of High(18mg). Als u 15 sigaretten of meer rookt dan heeft u ongeveer 3 tot 5 ML e-vloeistof per dag nodig. Let ook op de batterij, deze zijn er in verschillende sterktes. Maatstaf levert een batterij van een e-sigaret 3.7 volt. De batterij heeft de aanwijzing mAh en geeft aan hoe sterk de batterij is. Kies een elektronische sigaret met een batterij sterkte van 1000 mAh of hoger, zodat u niet snel met een lege accu komt te staan. Rookt u 15 sigaretten of minder en wilt u minderen met roken dan bent u al snel verzadigd met een e-sigaret waar de verstuiver een inhoud heeft van geringer dan 2 ML. Een kleinere batterij is dan ook voldoende om een hele dag elektronisch te roken. De e-vloeistof met nicotine sterkte low(6mg) of non(omg) is dan aan te raden. Het inhaleren van e-vloeistof met lage nicotine sterktes is minder zwaar op de longen.

Wilt u elektrisch roken zonder dat iedereen naar u kijkt? Kies dan een kleiner en minder opmerkenswaardig model. Bent u vaak op jaagpad en wilt u toch de hele dag elektronisch roken, kies dan voor een batterij van 1100 mAh of groter. Elektrische sigaretten met verschillende functies cruciaal enige behendigheid en interesse, bedenk goed of dit wat voor u is.

Elektrische sigaret waar kopen? Premiumsmoking.com heeft het grootste assortiment van Nederland en de beste e-sigaretten voor u geselecteerd, het kiezen is gemakkelijk dankzij de zoekfilter en de live chat is 7 dagen per week bereikbaar voor vragen.

Wat heb ik nodig voor een eerste bestelling? Voor een eerste bestelling heeft u een elektrische sigaret starter kit nodig en e-vloeistof. Een flacon van 10 ML e-vloeistof is voor de meeste genoeg voor 4 dagen. Na 2 a 3 weken heeft u ook nieuwe verstuiverkoppen nodig, dit is een slijtage onderdeel.

Tags: elektrische sigaret kopen, e-sigaret


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.