Meer omzet door de verkoop van A-merk Zoetwaren en Chocolade 5953

11 Nov 2013 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Zakelijk


Zoek u A-merken

Brand Masters is gespecialiseerd in het ontwikkelen en de distributie van levensmiddelen, met name chocolade en snoepgoed.

  • Bent u op zoek naar meer omzet en extra winst binnen uw winkels?
  • Zoekt u dit in mooie A-merken met een gegarandeerde hoge omloopsnelheid?

Brand Masters helpt u graag met een frisse blik naar uw assortiment te kijken.

Brand Masters levert A-merken zoals Mars, Snickers, Smarties, Mentos en Milka. Dit zijn producten met een hoge omloopsnelheid waar consumenten sterk impulsief op reageren. De aankoopbeslissing wordt vaak pas in de winkel genomen. Een optimale schapindeling en passend productassortiment is daarom van groot belang. Wij helpen u graag mee om uw schap en assortiment dusdanig samen te stellen dat u het maximale resultaat uit deze categorie zult behalen. Natuurlijk zullen consumenten extra gestimuleerd worden om tot aankoop over te gaan door de aantrekkelijke verkoopprijzen.

Inkoop

Ons inkoopteam staat klaar om samen met u een mooie, duurzame handelsrelatie op te starten.

Door onze jarenlange ervaring binnen de foodbranche weten wij als geen ander kansen die zich voordoen te vertalen naar een structurele samenwerking met u als leverancier. Door de vele internationale contacten, en daardoor inzicht in de portfolio%u2019s van honderden fabrikanten, ontstaan nieuwe kansen voor verkoop en distributie buiten de traditionele verkoopkanalen.

Ons distributienetwerk bestaat uit meerdere soorten verkoopkanalen. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om de afzet van de producten vanuit verschillende invalshoeken bekijken. Wij denken in mogelijkheden en het opzetten van stabiele, betrouwbare handelsrelaties is ons hoogste doel. We creëren synergie met zowel leveranciers als afnemers, zodat we gezamenlijk kunnen streven naar het uitbreiden van de afzetmarkt.

Door de inmiddels vele internationale contacten, en daardoor daardoor inzicht in de portfolio%u2019s van honderden fabrikanten, ontstaan nieuwe kansen voor verkoop en distributie buiten de traditionele verkoopkanalen.

Meer informatie of contact opnemen? Groothandel chocolade

Tags: groothandel, chocolade


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.