Met NAF NAF om je pols ben jij constant bij de tijd! 6064

27 Dec 2013 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Hobby en vrije tijd


NAF NAF horloges bij UpToDate Watches!

Het befaamde Franse modemerk NAF NAF breidt zijn gamma aan modeaccessoires nu uit met een prachtige assortiment dameshorloges. De collectie draagt alle kenmerken van deze historische mode brand uit Parijs: fantasierijk, bijna sprookjesachtig, kleurrijk, soms gedurfd, toch zeer draagbaar en bijzonder vrouwelijk.

NAF NAF heeft een mooie naam gebouwd

Ruim 40 jaar geleden werd NAF NAF opgericht, door de gebroeders Pariente, met een shop aan de Passage du Cairne in het hartje van het modecentrum van Parijs. Met haar eigenzinnige stijl, elegant en gedurfd, en haar spraakmakende, gewaagde, humorvolle campagnes maakten zij al snel reputatie in de modewereld en groeide de brand uit tot een van de topmerken.
Naast mode wordt er nu een groeiend aantal aanverwante producten in licentie vermarkt: parfums, eyewear, tassen, schoenen, linnengoed en gadgets. En in september 2013 werd de horlogecollectie geïntroduceerd.
Doelgroep: jonge vrouwen
De eerste collecties reflecteren het karakter en hebben uitgesproken het DNA van NAF NAF Parijs:
%u2022 Parijse levensstijl en spirit
%u2022 Romantische sprookjessfeer
%u2022 Frisse kleuren en pure ontwerpen
Hiermee richt het merk zich onmiskenbaar op zijn eigen doelgroep: moderne vrouwen, met gevoel voor elegantie en romantiek.

De assortiment
De assortiment is samengesteld uit 14 uitvoeringen met in totaal 63 varianten, gemaakt met materialen als edelstaal, keramiek en aluminium en met uurwerken van Citizen Miyota. Ondanks het hoge kwaliteitsniveau en de verfijnde designen zijn de watches positief geprijsd: de winkelprijzen lopen uiteen van %u20AC 79,- tot %u20AC 235,-.

Wilt u meer informatie over de producten, kijk op de website www.uptodatewatches.nl

Tags: hippe horloges, dames horloges


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.