Mijn ervaring met de cozy high tea van Femmys Catering! 5290

21 May 2013 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Mijn mening over...


Hoi ik ben Marjolein van Doorn De afgelopen jaren geef ik mijn mening over High Tea’s. Vandaag geef ik mijn mening over Femmy’s Catering uit Velp.

Biologisch producten vind ik zeer belangrijk, vandaar mijn keus voor Femmy’s Catering Ik veronderstelde eerst dat Femmy’s catering alleen catering deed voor bedrijven Dus waren wij aangenaam verrast door het feit dat er ook een uitgebreid assortiment beschikbaar is voor particulieren. Van complete buffetten voor 50 personen tot aan een romantische high tea voor 2, alles is mogelijk.

Een High Tea voor 8 personen leek me leuk, dus die heb ik besteld. Hierbij kon ik ervoor kiezen het arrangement zelf samen te stellen en te combineren, dit heb ik dan ook gedaan. Er was voor iedereen genoeg keus uit producten om te kunnen smikkelen. Van heerlijke broodjes tot aan goedgevulde quiches, alles was gewoonweg goed Zelf houd ik niet zo van thee, maar de thee die geleverd werd was erg lekker! We werden erg verwend en alles werd geheel verzorgd, van drank en eten tot aan decoratie. Voldaan en zeer tevreden sloten we de middag af Omdat Femmy’s catering een redelijk klein bedrijf is was de prijs kwaliteit verhouding ook zeer goed. hebben ze op hun naar mijn mening goed opgezette website bepaalde aanbiedingen.

Ik heb van tevoren gebeld om van de groep alle wensen door te geven en kreeg meteen alle hulp die ik nodig had. Alles was mogelijke vandaar thumbs up voor de service De gastvrijheid en hulp die we kregen maakte het voor ons een zeer mooie ervaring. Verder willen wij Femmys Catering heel erg bedenken voor de geleverde catering! Wij zullen zeker vaker bestellen.

Geloof je me niet, probeer het dan zelf en kijk op http://www.femmys-catering.nl/ Het is een echte aanrader

Tags: Catering, High Tea


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.