Moroccan Natural, producten met de beste Argan Olie. 6132

21 Feb 2014 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Mens en gezondheid

Moroccan Natural is in Nederland geintroduceerd in oktober 2013. Moroccan Natural heeft een 100procent natuurlijke lijn met oa. argan olie, black soap, rhassoul clay en nog veel meer. Moroccannatural is nu ook via internet te verkrijgen.

De producten van Moroccan Natural hebben geen kunstmatige chemicaliën, zijn 100% organisch, 100% natuurlijk en bevatten geen parabenen. Moroccan Natural haalt de ingredienten bij de beste producenten op de mondiale markt. Meer dan 98% van de gebruikte olieën zijn gecertificeerd door de “Ecocert of Soil Asscociation. Moroccan Natural gebruikt geen kunstmatige chemicaliën, en neemt hun ‘’Green Credentials’’ erg serieus, je krijgt alleen de beste kwaliteit producten met een minimum aan recyclebaar verpakkingsmateriaal. Het Moroccan Natural’ Groen Gedachtegoed’ gaat er vanuit dat je alleen de beste kwaliteit producten ontvangt, met een minimum aan recyclebaar verpakkingsmateriaal. Zodoende probeert Moroccan Natural de beste prijs/kwaliteitsverhouding te garanderen. Alle producten van Moroccan Natural zijn organisch en natuurlijk!

Moroccan Natural African Liquid Black Soap met Lemon Grass is een product dat bacteriën doodt, make-up verwijdert en de huid soepel en fris maakt. Moroccan Natural African Liquid Black Soap is anti-bacteriëel, pH neutraal en ook zeer geschikt voor de zachte huid van baby’s. Ook te gebruiken voor je haar.

De producten van Moroccan Natural zijn geschikt voor iedereen. Ook voor gevoelige huid.

Bezoek onze webwinkel voor meer informatie over de producten van Moroccan Natural. Naast Moroccan Natural heeft More Than Soap nog heel veel heerlijke producten en leuke persoonlijke cadeau’s

Tags: huidverzorging, natuurlijke verzorging


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.