Neem een kijkje op de nieuwe website van Internetbureau Elephant! 5797

3 Oct 2013 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Computers en internet

Als internetbureau zitten we boven op alle ontwikkelingen binnen de online branche. Maar vanzelfsprekend is interne ontwikkeling bij ons evenzeer aan de orde van de dag. Daarom hebben wij ons geruime tijd bezig gehouden met het bouwen van een nieuwe website. De nieuwe website is ondertussen gelanceerd. Het was een pittig traject, met veel ups & downs. We hebben geëxperimenteerd met SCRUM als projectmethode en hebben hier wijze lessen uit kunnen halen. Naar onze mening hebben wij een pronkstuk neergezet en wij zijn er dan ook erg trots op. Laat u overtuigen en neem een kijkje op onze website.

Behalve het lanceren van een nieuwe website zijn wij bezig geweest met high-end WordPress projecten. Want een WordPress project van Internetbureau Elephant is niet zomaar een doorsnee WordPress project. Of het nu gaat om een WordPress website, mobile website, webshop, intranet oplossing of andere maatwerk wensen. Wij hebben de expertise om je WordPress project compleet te verzorgen. Met WordPress heb je een goede basis voor je online activiteiten. Wij weten dit platform als geen ander te benutten. Van eenvoudige WordPress websites, tot complexe community portals. We hebben het allemaal gedaan.

Altijd volledig maatwerk
Een bestaand thema aanpassen? Niet bij ons. We designen WordPress websites met een complete focus op de eindgebruiker. WordPress zien we als een handige tool en niet als een oplossing. Wij passen ons niet aan op WordPress, maar laten WordPress zich aanpassen op ons. Benieuwd wat we voor jou kunnen bedenken? We komen graag langs om het te bespreken.

Gericht op rendement
WordPress is zeer geschikt voor campagne websites en conversie websites. Meer aanvragen, verkopen, service, likes, etc. Onze focus is maximaal rendement halen door WordPress zo effectief mogelijk in te zetten. Behalve design en ontwikkeling begeleiden we je in de online strategie.


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.