Problemen op financieel gebied? Fimar biedt u hulp op het gebied van schuldhulpverlening, schuldsanering en budgetcoaching 5329

24 Jul 2013 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Financieel

Fimar biedt diensten aan op het gebied van schuldhulpverlening, schuldsanering, geldproblemen, budgetbeheer en budgetcoaching. We pakken uw schulden aan en maken inzichtelijk waar uw geld heen gaat. Als u betalingsachterstanden heeft in uw vaste lasten of zijn er ondertussen deurwaarders of incassobureaus ingeschakeld, dan kan schuldhulpverlening een oplossing voor u zijn.

In een traject van schuldhulpverlening zal Fimar proberen er voor te zorgen dat u permanent van uw schulden af komt. Fimar zal gaan bemiddelen tussen u en uw schuldeisers. We zullen onze uiterste best doen om te zorgen dat de schulden in delen kunnen worden terug betaald. Dit doen we op zo%u2019n manier dat het voor u verwezenlijkbaar is en dat u nog voldoende geld overhoudt om van te leven.

Budgetcoaching
Een budgetcoach zorgt ervoor dat personen uit de financiële problemen komen én blijven. Een budgetcoach is een (tijdelijke) steun en toeverlaat voor personen die het overzicht in hun financiële huishouding kwijt zijn. Een budgetcoach begeleidt mensen met budgetproblemen en stelt samen met de cliënt weer orde op zaken. Er wordt naar een situatie toegewerkt waarin u weer in staat bent goed met uw geld om te gaan.

Er zal eerst besproken worden waar u exact hulp bij kunt gebruiken. Voor budgetcoaching bestaan er ook verscheidene pakketten. Afhankelijk van uw vraag zal Fimar een advies geven over welk pakket u het beste bij u past (zie hieronder voor uitleg over de verscheidene pakketten). Als u b.v. hulp wilt bij het doen van uw Belastingaangifte dan kunt u kiezen voor het uitgebreide pakket. Er zal altijd eerst gekeken worden naar uw huidige beheer, inkomsten en uitgaven om zo de beste inschatting te maken.

Het maakt niet uit waar u vandaan komt. Fimar kan mensen uit alle gemeentes in Nederland helpen met hun geldproblemen en schulden.

Tags: schuldhulp, budgetcoach


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.