Sjamanistische Soulhealing (cursus van 4 avonden) 5764

30 Sep 2013 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in School en studie

Shamanic Soulhealing
Een cursus van 4 lesavonden waarbij we onze ziel genezen van haar littekens, de ziel bevrijden van haar contracten, haar voeden en deze weer tot één geheel maken.
1. Soulretrieval
Binnen het sjamanisme hoor je vaak de term soulloss vallen. Soulloss betekent het kwijtraken van een gedeelte of gedeelten van je ziel. Hierdoor ben je niet meer geheel aanwezig in je lichaam en verlies je het contact met je oorspronkelijke zelf. Je wordt meer beinvloedbaar voor allerlei energieen van buitenaf en je raakt steeds meer vervreemd van jezelf. Er zijn diverse redenen waarom iemand een deel van de ziel kan verliezen. Vaak ligt er een traumatische ervaring aan ten grondslag, maar programma’s vanuit je jeugd, ervaringen uit vorige levens, druk en hoge verwachtingen van verzorgers of een vloek kunnen ook redenen zijn voor zielsverlies. Ook tijdens intieme relaties kun je een deel van je ziel verliezen. Deze relaties kunnen onder andere liefdesrelaties, vriendschapsrelaties of ouder/kindrelaties zijn. Vaak merk je pas dat een deel van jou bij de ander is als zo’n relatie beeindigd is. Het gaat er daarbij niet om hoe, waarom en door wie de relatie beeindigd is, maar hoe intens de relatie was waarom iemand een deel van zijn/haar ziel is verloren. Hoe het soulloss ook ontstaan is, het is belangrijk om deze delen weer terug te krijgen om zo weer heel en compleet te zijn. Deze intense sjamanistische manier van healen noemen we Soulretrieval.
2. Powerextraction
Power-extraction is letterlijk vertaald ‘weghalen van kracht’. Power-intrusion is een vreemde energie die bij jou is binnengedrongen. Daardoor is het moeilijk om in contact te staan met onze eigen waarheid en helderheid, omdat deze niet eigen energie in ons systeem zit.
Het terughalen van verloren delen, energie of kwaliteiten (soul-retrieval) is een van de taken van een sjamaan. Hij/zij reist naar de sjamanistische werelden of naar andere personen, zoekt deze gedeelten en brengt deze terug bij de mens.
Bij power-extraction wordt het tegenovergestelde gedaan en wordt de vreemde energie uit jouw systeem genomen en teruggebracht naar daar waar het thuis hoort.
In het Siberische sjamanisme zijn veel verschillende soul-retrieval technieken en technieken voor power-extraction. Op deze lesavond beoefenen wij een van de manieren.
3. Zielscont(r)acten reinigen
Wanneer wij zielencontracten zijn aangegaan, gebeurt dit meestal in tijden die wij als heel intens ervaren of die voor ons erg belangrijk zijn. Het is vaak een innerlijk gebeuren. Soms worden ze ook uitgesproken, maar wat er intern gebeurt is het belangrijkste. Dit zet zich vast in ons systeem en gaat soms eeuwen mee. Zielscontracten belemmeren onze vrijheid. Zij verhinderen ons om op het moment te kiezen wat we willen doen. Als we bijvoorbeeld op zielsniveau beloofd hebben om immer voor iemand zorg te dragen, kunnen we deze belofte eeuwenlang bij ons dragen, gedurende vele levens. Wanneer we bij elkaar zijn zullen we voor deze mens / dier zorgdragen, zo niet, dan voelen we ons niet goed of reageert de ander op een bepaalde manier. We kunnen niet op het moment vrij beslissen dat we vanuit ons hart zorg willen dragen of het niet doen omdat we zelf zorg nodig hebben of omdat de ander het niet nodig heeft. Dit houdt onze evolutie tegen en we kunnen hierdoor niet ten volle van onze energie gebruiken.
Tijdens deze lesavond maken wij een aantal zielscont(r)acten schoon, veranderen of verbreken deze. Ieder is vrij om met zijn zielscont(r)acten om te gaan zoals hij of zij wil.
4. Voeding van de ziel met het moederdier (speciale persoonlijke zielentotem)
Dit gebeurt door middel van het moederdier. Roepen en intenser contact leggen met het moederdier.
Wij zullen haar vinden, met haar werken, onszelf laten voeden, opladen.


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.