Tegenwoordig enquete heeft uitgewezen dat het MKB het voortdurend moeilijker heeft. U kunt er nu wat aan doen! 4153

10 Nov 2012 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Kunst en cultuur


Kortinsplek biedt u als ondernemer de kans om veel meer clienten naar uw winkelzaak te trekken via uw kortingen. Kortingsplek brengt consumenten naar uw onderneming door middel van uw eigen kortingsactie. U bepaalt de kortingsactie volkomen zelf, integenstelling tot andere kortingssites bent u niet geforceerd minstens 50% korting te geven en daarnaast nog een commissie af te staan. Als u eruit springt op onze website en App, zal men eerder voor uw firma kiezen.

U bereikt ons via de website Kortingsplek.nl en met onze uitstekende, mooie en gratis Apps voor de Smartphone. We bieden u veel opties om nieuwe klanten te berei­ken en uw acties te fine-tunen: we houden bij hoeveel personen uw korting gezien hebben, welke acties worden aangeklikt, we bieden routebeschrijvingen naar uw vestiging, u heeft de mogelijkheid een foto van uw bedrijf te plaatsen, enz. enz. Maak gebruik van het zoekgedrag van de internet-koper. Als uw aanbieding inte­ressant genoeg is komt de klant naar uw winkel. Wij brengen de kortingsacties onder de aan­dacht van al geïnteresseerde klanten. Wekelijks versturen wij nieuwsbrieven met alle nieuwe kortingen, ook die van u. En we zeggen u zeer geregeld over het bereik van uw actie. Uw actie loopt zo lang u dat wilt, maar nooit langer. Voor de klant is het gebruik van Kortings­plek.nl altijd gratis, voor de ondernemer hebben we een gestructureerd betaalplan waarin rekening gehouden wordt met steeds uitgebreidere dienstverlening.

Met mooie acties trekt u klanten die wellicht ook nog iets anders uit uw collectie meenemen, daar gaat het om. Uw klanten reageren er positief op en dat geeft u de gelegenheid hen te plezieren, uw assortiment te actualiseren en uw omzet te verhogen. Voor de langs lopende klant zet u groot op uw winkelruit dat u uit­verkoopt, de internetklant be­reikt u dankzij Kortingsplek.nl en haar Apps. Kortingsplek.nl biedt ook overzicht voor uw klant. Uw kortingen worden gepresenteerd op een vriendelijke en duide­lijke pagina waardoor de beslissing zo makkelijk mogelijk wordt ge­maakt.

Ook deelnemen met Kortingsplek.nl? Ga naar de site Kortingsplek.nl, kies het voor u beste pakket en starten maar.

Tags: Kortings code kortingscodes kortingcode treinkaart, Juweliers geven hoge kortingen


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.