Vervang de witte blouse eens voor iets anders! Italiaanse kleding is de mode van dit ogenblik! 5999

28 Nov 2013 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Mijn mening over...

Mode is sterk onderworpen aan smaak en tijdsbeeld. Daardoor kan het goed voorkomen dat je op een dag naar je kleding outfit kijkt en denkt, zo loopt niemand er toch meer bij? Dat overkwam mij onlangs, toen ik mezelf eens proper moest kleden voor een bruiloft en niet meteen in een driedelig maatpak mezelf wilde melden. Maar de doodgewone witte bloes die ik nog in de kast had hangen, was niet echt elegant meer te noemen.

Zodoende pakte ik m’n laatste beetje zin bij mekaar en besloot ik op zoek te gaan naar moderne kleding. Het winkelmeisje vertelde me al snel dat de trend van dit moment toch echt de Italiaanse mode is. Maar zijn die er ook in een gewone witte stijl, zoals ik nog een beetje gewoon ben? Ze pakte een witte bloes maar dan één met een hoge halskraag die afgewerkt was met een soort bloemetjes effect. Alhoewel de bloemen me in eerste instantie lieten schrikken, liet ik me nogmaals ompraten dat dit toch echt de laatste trend was en alle mannen er thans in lopen. bij nader inzien vond ik het subtiele vormgeving, wat ook terug kwam in de manchetten, toch eigenlijk ook wel aangenaam. Ik schafte het Italiaanse overhemd aan en vertrok naar mijn fuif.

Het was blijkbaar een juiste keuze, want de complimenten werden gestrooid als snoepgoed met Sinterklaasfeest. Dat ik me uiteindelijk eens eigentijds ging kleden en, niet geheel onbelangrijk, dat het mooi stond op mijn lichaam. Want dat is een pluspunt van Italiaanse overhemden. Ze kleden sterk af, waardoor ze soort strak om het lichaam zitten. blijkbaar valt dat goed bij de vrouwen! Men zult snappen dat mijn kledingkast intussen kompleet vervangen is met Italiaanse mode. Menig webwinkel in Italiaanse mode heb ik bezocht en alle witte overhemden vervangen voor eigentijds gekleurde, hippe mannenkleding.


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.