Vrouwen die niet terug reageren op een SMS, wat is de reden? 5885

11 Feb 2014 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Mens en gezondheid


Dames reageren niet snel op een uitnodiging al helemaal niet op een mobielbericht!

Vrouwen zijn van gewoonte al mensen die niet snel op een date uitnodiging zullen reageren. Tenzij zij zeker weten dat het hun wat van waarde zou opleveren, wanneer een beroemd iemand hen op een date vraagt zullen de meeste dames natuurlijk alles opzij zetten om die date te kunnen maken.

Vrouwen versieren, Hoezo niet bij een gewone man dan? Wanneer een mooie dame een man op een date vraagt zou een man veel sneller ja zeggen, ongeacht hoe slecht hij de dame eigenlijk kent. Een dame wil een man op z’n minst een beetje goed leren kennen voordat ze er überhaupt over nadenkt om ja te zeggen voor een afspraak. Ze wil weten of het nu echt haar tijd waard is.

Als jij in de 1e ontmoeting een beetje te weinig van jezelf laat zien, of jij investeert gevoelsmatig niet voldoende dan heb jij kans dat de vrouw welke je aan het verleiden bent jou niet terug zal sms’en. Het is zeker mogelijk om binnen twee minuten nummers af te geven met een vrouw, alhoewel, tenzij er geen echte connectie tussen jullie is, is er niet veel kans dat er een afspraak uit zal komen.

Een nummertje scoren kan iedereen wel, maar het zit hem dus in hoeveel impact jij maakt op een vrouw. Als je haar binnen 2-3 minuten super goed en sexy over zichzelf kan laten voelen dan zit jij gebakken.

Investering, het is romantisch als jij een dame in daglicht treft en even stopt en haar een compliment geeft, alhoewel, dat zal ook niet altijd genoeg zijn. Enkel nummers afgeven betekent vrij weinig want wat heb je liever? Dat jij 10 telefoonnummers hebt waarvan geen enkele op de eerste bericht reageert, of 3 nummers die alle 3 graag met jou een afspraak willen?

Wanneer je een dame aanspreekt begin je met een gemeend compliment, tenminste zo kan het. Wat er daarna gebeurt telt eigenlijk het meest, een compliment is fijn maar nog net iets te algemeen om uniek te noemen. Waar dames fijn op reageren is een goed gesprek, iets waar zij niet alleen in kan investeren, maar een gesprek welke laat zien wat voor een leuk persoon jij bent.

Op een gepaste wijze maak jij het gesprek niet al te gewoontjes, maar vertel eens iets brutaals. Eerlijk zijn met een vleugje van je humor en charmate karakter. Het is echt veel beter om op z’n minst daaraan herinnerd te worden dan dat je wordt herinnert als saai.

Vrouwen versieren: Wanneer iets saai is ga jij het zeker vergeten, maar als er iets is dat een beetje extreem is of een tikkeltje brutaal of hilarisch dan is dat veel eenvoudiger te herinneren. Wanneer jij haar dan een eerste bericht stuurt zal ze je herinneren als een leuke heer die …… vertelde of de knappe heer die ……. deed.

Om het telefoonnummer hoef je je geen zorgen te maken, als zij lacht of echt laat zien bij het gesprek dat zij ook interesse heeft in jou dan heb je haar nummer. Waar jij beter aan kan werken is haar op een date meevragen.

Nummers uitwisselen moet jij als laatste alternatief houden, want waar is een nummer voor? Alleen om eventjes contact met haar te kunnen opnemen zodat je weer met haar kunt afspreken. Maar wanneer je op het moment al iets gezelligs met haar kan gaan doen, waarom niet?

Wellicht ben je dan te druk bezig met het mobiele nummer regelen van de vrouw. Ben jij dan wel zo aantrekkelijk voor die vrouw? Check eens onze website voor meer hulp bij de dames. Wil jij meer leren kijk dan HIER!!

Tags: vrouwen versieren, internet dating


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.