Artikel plaatsing en toelating

6 Jan 2012 | Auteur: Admin | Gepubliceerd in Regels en gedrag op artikelenschrijven.info

Elk artikel wordt standaard geplaatst. Reden hiervoor is de samenwerking met Artikel Tornado, de 1e Nederlandse spinner inclusief software om de artikelen (unieke content) automatisch op meerdere artikel directories te plaatsen.

Voor meer informatie hierover verwijzen we je graag naar de pagina: http://artikelenschrijven.info/ArtikelSpinner.html

Nadat een artikel is geplaatst wordt deze bekeken. Indien deze aan de regels van A.S.I. voldoet zal deze dus op de site blijven staan. Indien het artikel niet aan de regels voldoet waaronder bv spam (duplicate content), advertentie, etc. zal deze worden verwijderd van A.S.I. Wat betreft advertentie wordt niet bedoeld dat je geen links mag plaatsen. Bedoeld wordt dat het niet meer op een artikel (informatief+) lijkt maar regelrecht als een advertentie voor bv een “datingsite” overkomt. Voor reclame uitingen dient men een mailtje te sturen naar reclame@artikelenschrijven.info

Een artikel kan dus wel affiliate links bevatten die verband houden met het geschreven artikel, deze zullen niet worden verwijderd. Enige uitzonderingen kunnen zijn; Erotiek en Gokken. Deze zullen individueel beoordeeld worden en in samenspraak met de auteur eventueel aangepast worden of verwijderd.

A.S.I biedt daarnaast de mogelijkheid om je artikel op on page SEO te laten beoordelen obv de door jou gewenste Keywords (max. 5 verschillende Keywords) en een rapportage te ontvangen met daarin een score voor deze Keywords en hoe je deze kunt verbeteren zodat je meer bezoekers voor je artikel kunt ontvangen en dus meer kunt verdienen met je affiliate links. Mail hiervoor de link naar je Artikel en de 5 Keywords naar: seo-rapport@artikelenschrijven.info De prijs hiervoor bedraagt slechts 2,95 per geplaatst artikel. Hiervoor krijg je dus maximaal 5 rapporten.
Daarnaast is het ook mogelijk om een cloack link te krijgen voor je affiliate link welke dan zal wijzen naar een pagina op http://artikelenschrijven.info Een voorbeeld hiervan kun je zien door bv op de link voor Artikel Tornado te klikken. Je komt dan uit op de pagina http://artikelenschrijven.info/ArtikelSpinner.html
Op deze wijze voorkom je dat mensen direct via hun browser naar de site gaan. De prijs hiervoor bedraagt slechts 2,49 per link of 9,95 voor de toegestane 5 links in je Artikel. Mail hiervoor de link naar je Artikel en de gewenst pagina titel/naam (let hiebij op je Keywords!!!) per link naar cloacking@artikelenschrijven.info
Een andere mogelijkheid die wij bieden is extra META informatie aan je artikel toe voegen obv de door jezelf aangegeven Keywords. Ook dit verbetert de vindbaarheid van je Artikel en dus het aantal bezoekers.
De prijs hiervoor bedraagt ook slechts 2,95 per Artikel. Mail hiervoor naar meta@artikelenschrijven.info

Alle services kunnen betaald worden met Paypal. Informatie hierover krijg je per email toegestuurd.
Binnenkort zullen deze mogelijkheden ook op de site staan met directe betalings mogelijkheden en zullen we combinatie pakketten samenstellen met diverse mogelijkheden.

Mvg,

Artikelenschrijven.info


Auteur: Admin

Deze auteur heeft 11 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.

Overige artikelen in ‘Regels en gedrag op artikelenschrijven.info’