Cursus photoshop kan Ieder! Zeer uitgebreid Nederlandstalig cursusprogramma!

20 Dec 2012 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in School en studie

Cursus Photoshop is een zeer uitvoerig en multifunctioneel leerprogramma waarmee je ontzettend veel kanten opkunt. Als hobby fotograaf maak ik heel vaak gebruik van dit programma. Storende vlekjes verwijderen is dan ook rap gedaan met photoshop. Ik heb een photoshop les gevolgd en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met deze keuze en daarom wil graag met jullie mijn ervaringen delen.

Mijn ervaringen zijn gewoon zo positief en mijn werkzaamheden gaan nu gewoon echt zo sneller en door deze training. Ik heb zelf ook een webshop waarvoor ik regelmatig afbeeldingen voor moet maken en alles aanbesteden koste gewoon me veel te veel geld. Wat ik heb geleerd met training photoshop is dat met photoshop werken, is eigenlijk in lagen denken alle foto’s die ik nu maak zijn opgebouwd in lagen. Een perfecte manier van denken wordt uitlegt waardoor ik nu zelfs hele leuk kerstkaarten aan het maken ben. Tja, ik moet wel toegeven het werkt wel zeer verslavend photoshop.

Alles in deze training wordt op een rustig en op een eenvoudige en heldere manier aan je uitlegt. Wat ik zelf er als erg prettig heb ervaren is dat ik altijd mijn eigen tijd kon bepalen en ik alles zovaak kon herhalen als ik wilde (of nodig was). Ik had totaal nog geen ervaring met photoshop dus het herhalen van bepaalde lessen was dan ook niet overbodig. Maar het leren van photoshop wordt op zo geweldig leuke manier uitgelegd dat het studeren op deze manier gewoon echt geinig is.

Wat heeft deze studie voor mijn betekend? Ik heb geen dure opleiding hoeven volgen. Ik kan nu veel sneller mijn foto’s bewerken wat mijn heel veel tijd bespaard. Ik weet nu wat photoshop kan en vooral hoe ik ermee moet werken. Ik bespaarde direct ontwerpkosten voor mijn webwinkel doordat ik nu zelf instaat ben om een mooie afbeelding te maken, precies zoals ik wil! Ik kan mensen nu verassen met een leuke zelf gemaakte kaartje en ik heb er echt een leuke splinternieuwe hobby bij! En als klap op de vuurpijl de foto’s die ik nu maak kan ik heel mooi bewerken en ik krijg echt hele leuke reacties van mensen om mij heen.

Ik kan iedereen aanraden om deze cursus te volgen. Voor diegene die ook een leuke en vooral leerzame training photoshop wil volgen. Klik op de volgende link en zie je direct welke cursus ik heb gevolgd cursus photoshop Bedankt Pepijn voor alles!


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.