Een beursdeelname is te duur om zonder doel heen te gaan! Heb jij voor opkomende beurs al een goed doordachte beursstrategie? 5105

18 Oct 2013 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Elektronica

Heb jij voor de opkomende beurs al een strategie in gedachten? Waarom wil je meedoen aan deze beurs? Deze vraag moet binnen je organisatie gemeld worden, of aan jezelf. Participatie aan een beurs is vaak erg kostbaar en ook de uitgaven voor b.v. beursstand en banner stands moet je niet miskennen. Een beursdeelname is te kostbaar om zonder strategie heen te gaan. Beurzen kunnen u als bedrijf zeker heel veel opleveren, bijvoorbeeld nieuwe klanten of nieuwe partners, echter zal dit afhangen van je inzet en het beursmateriaal dat je gebruikt.

Banner Stands
Een buitengewoon goede methode om uw beurspresentatie te verrijken, is met een Banner Stand. Een Banner Stand heeft veel voordelen. Het systeem is licht in gewicht en daardoor uitermate gemakkelijk te vervoeren en op te zetten. Tevens is het voor de gebruiker mogelijk om op eenvoudige manier een nieuwe print te monteren. De Banner Stands zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. Iedere banner stand is eventueel uit te breiden met een lichtspot.

Expostoreonline biedt vier verschillende Banner Stands aan, elk voor verschillende doeleinden

Expo Budget Banner
Is een net afgewerkte Banner Stand die zowel aan de boven- als onderzijde voorzien is van een klikprofiel voor het makkelijk, zelf, wisselen van de prints. Verkrijgbaar in drie afmetingen: 80×200 cm, 100×200 cm en 120×200 cm.

Expo Easy Banner
Is een zware kaliteit Banner Stand die zowel aan de boven- als onderzijde voorzien is van een klikprofiel voor het makkelijk, zelf, wisselen van de prints. Beschikbaar in drie afmetingen: 60×200 cm, 80×200 cm en 100×200 cm.

Expo Triple Banner
Is een handig bannersysteem, voorzien van drie zijden waardoor het een ideaal systeem is om ‘los’ in uw stand te gebruiken. Afmeting: ± 90x90x90 xm en 215 cm hoog

Expolinc 4Screen Banner Stand
Is een moderne Banner stand van absolute topkwaliteit. Ook voorzien van een klikprofiel voor het makkelijk zelf wisselen van de prints. Verkrijgbaar in drie afmetingen: 85×215 cm, 100×215 cm en 145×215 cm.

Tags: beurs, banner stand


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.