Een mobiele website laten maken, waarom eigenlijk?

27 May 2013 | Auteur: Admin | Gepubliceerd in Computers en internet

Mobiele Website

Een Mobiele Website Laten Maken, is dat nodig?

Vooral omdat er 5,2 miljard mobiele gebruikers zijn tegenover 1,2 miljard desktop gebruikers, oftewel een verhouding van 1 op 4. Een mobiele website laten maken is dus niet meer Nice2Have, maar een absolute Must Have. Ook Nederland gaat de kant op van deze verhouding. Ook het internetten gebeurt steeds vaker via een mobiel. Lokale zoekopdrachten via zoekmachines worden zelfs vaker via een smartphone gedaan, denk hierbij aan het zoeken naar adressen van winkels, restaurants, openbare gelegenheden en andere lokale services. Dit betekent dus dat een steeds groter aantal van uw bezoekers een mobiele gebruiker is. Deze mobiele gebruikers gaan ook heel anders om met hetgeen ze vinden. Vaak zijn dit namelijk gebruikers die op hetzelfde moment iets nodig hebben in de buurt waar ze zich op dat moment bevinden. Zij staan er ook om bekend vaker tot actie over te gaan (reserveren, bestellen, bellen, etc.) Zeer waardevolle bezoekers voor uw website met producten of services dus. Echter, als uw website niet mobiel optimaal is zullen deze bezoekers waarschijnlijk snel verder zoeken. Het belangrijkste is dat zij meteen kunnen zien en vinden waar ze naar zoeken. Een mobiele website zal in de regel dus ook heel anders opgebouwd zijn qua layout, content en mogelijkheden. Eveneens is ook de snelheid een keyfactor. Een mobiele website met veel foto’s is eigenlijk niet gewenst omdat de website dan zeer langzaam zal laden waardoor een bezoeker ook weer snel geneigd zal zijn om weer verder te gaan.

Mobiele Website

Daarnaast heeft Google aangekondigd (implementatie is reeds gaande) dat het wel of niet hebben van een mobiele website gevolgen zal hebben voor de plaatsing in de zoekresultaten voor zowel onbetaald als betaald zoekverkeer. Dit om te zorgen dat een mobiele bezoeker ook een gebruiksvriendelijke website te zien zal krijgen en geen website waar ze nauwelijks zouden vinden wat zij zochten. Zorg dat uw doelgroep niet uw online deur voorbij gaan en laat nog vandaag een mobiele website maken.

Een mobiele website laten maken kost net zoveel tijd als een reguliere website waardoor je zou denken dat de prijzen hetzelfde zijn. En net als bij een reguliere website zijn er mogelijkheden om zelf een mobiele website te bouwen. Reken daarbij echter wel op vele uren van uw eigen tijd (kostbare tijd) om het enigzins naar uw zin te krijgen. Variatie is meestal ook bijna niet mogelijk en U bent afhankelijk van hetgeen aangeboden wordt. Bij sommige bureau’s kunt U voor relatief weinig geld uw mobiele website laten maken. Wij hebben er een gevonden waar U al vanaf 5 euro per maand en éénmalig 49 euro een custom-made mobiele website kunt laten bouwen.

Klik hier en laat meteen een Goedkope Mobiele Website Maken

Auteur: Admin

Deze auteur heeft 11 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.