Expert in grepen voor schuifdeuren – voor iedere schuifdeur een oplossing 4682

30 Dec 2013 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Huis, tuin en wonen

Over Ironw@re
Schuifdeuren zijn een strakke en ruimtebesparende oplossing die in veel gevallen een meerwaarde kunnen bieden aan uw huis-, kantoor- of werkplaatsinrichting. Elke applicatie van schuifdeuren is echter anders en vraagt om specifieke oplossingen. Ironw@re is de specialist in Holland & België voor onder meer schuifdeurgrepen. Wij helpen u graag aan de beste oplossing voor uw specifieke omstandigheden. Of het nu om schuifdeurgrepen gaat voor een strak design interieur of een klassieke jaren 30 inrichting. Voor een goede toepasbare oplossing is een uitgebreid collectie, maar vooral kennis van zaken nodig. Wij bieden alleen die grepen aan die voldoen aan onderstaande eisen:
- Kwaliteit
- Eenvoudige montage
- Lange levensduur

Productgroepen:
Schuifdeur grepen in diverse vormen; rond, vierkant, rechthoekig. Voor opbouw of inbouw in de schuifdeur. Schuifdeurgrepen voor schuifdeuren in de wand, bedienbaar vanaf de kopse kant van de deur. RVS, staal vernikkeld, staal verchroomd, staal geborsteld. Voor elk inrichting hebben wij unieke bijpassende schuifdeurgrepen en ander hang en sluitwerk.

Toepassingen:
Ironw@re is gespecialiseerd in grepen voor binnendeuren. Zoekt u een handgreep met bijzondere kleuren of in bijzondere vormen? Neem contact ons op. Maatwerk is ons vak. De webshop is opgericht in januari 2007. In de tussenliggende periode is er een selectie gemaakt van kwalitatief hoogwaardige (schuif) deursystemen met een meerwaarde voor de professional (b2b) en de doe-het-zelver (b2c).

Tags: schuifdeurgreep, ijzer


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.