Gratis reclame, SEO en geld verdienen

2 Mar 2012 | Auteur: Admin | Gepubliceerd in Artikel schrijven

Gratis Reclame,SEO en geld verdienen, kan dat echt?

inderdaad!

Hoe zit dat?

Redelijk simpel

Artikel schrijven op artikelen schrijven

Het werkt bijna hetzelfde als een advertentie op marktplaats.
Door een artikel te schrijven en ook ergens te plaatsen, zorg je ervoor dat de mensen die jouw schrijfkunsten zien ook jouw links zien. Op termijn zal je dus meer bezoekers ontvangen via de links die in je artikels vermeld staan. Deze links kunnen naar je website, affiliate link of meer info verwijzen, dat bepaal jij helemaal zelf.

Op deze manier creeer je extra bezoekers naar de door jou aangegeven plek op het internet. Indien je het slim aanpakt, kun je er eventueel een extra inkomen mee krijgen. Als je dat wat lijkt zou je je ten eerste in moeten schrijven bij een affiliate provider zoals PayPro. Hier kun je voor allerlei services reclame maken en percentages ontvangen tot vaak wel 50% van de verkoop. Zelfs als je een negatieve review zou schrijven verdien je evengoed percentages indien lezers van je artikels via 1 van jouw links het product of service kopen. Dus je kunt alle kanten op. En een eerlijke mening wordt vaak op prijs gesteld.

Hulpmiddelen om snel en makkelijk artikelen op te stellen

Zowel de GRATIS Mini Artikel Tool als ook de betaalde oplossingen kun je onderaan deze pagina vinden.

Hier een snelle uitleg over wat de Mini Artikel Spinner doet (Voor voorbeelden en meer info klik op de link):
De Mini Artikel spinner geeft je de kans om van 1 enkel artikel vele unieke artikelen te maken met een enkele druk op een button. En het enige wat je zelf hoeft te doen is om zo veel mogelijk woorden te voorzien van “nested” synoniemen. Wat je NU leest is ook op die wijze veranderd. Het “nesten” wordt door de software voor jou gedaan, het enige dat je zelf dan gaat doen is een woord of zinsdeel te selecteren, op het knopje “Synonims” te klikken een vervangende woorden in te vullen in de synoniem velden. Uiteraard des te meer woorden of zinsdelen je hebt geselecteerd om te veranderen, des te unieker de extra artikelen zullen worden. Hierna kun je het door jou aantal gewenste artikelen in het daartoe betreffende veld invullen, een opslag map kiezen en op één knop drukken. Hierna verschijnen in de door jou ingevulde map het aantal door jezelf eerder gekozen UNIEKE artikels als een .txt bestandje in een oplopende volgorde van 1 tot en met bv 20.

Samenvatting:
In dezelfde tijd die het het normaal zou kosten om slechts één artikel te maken (plus wat extra tijd om tekst te selecteren en vervangers in te vullen) heb je opeens vervolgens 5, 15, 25 of zelfs 100 compleet verschillende artikelen om op verschillende artikel directories te plaatsen. En dat helemaal GRATIS.
Voor het downloaden van de software kun je naar artikelenschrijven.info gaan of op één van de RODE KOPPEN hierboven klikken. dan krijg je namelijk dit zelfde artikel comleet anders geschreven te zien. Dat geeft je gelijk een beeld van wat er mogelijk is met de GRATIS Mini Artikel Spinner
De betaalde oplossingen (119 of 87 euro) bieden iets meer. Daarmee kun je zelfs de artikelen helemaal automatisch laten spinnen en plaatsen (119 euro) of alleen een onderwerp opgeven één druk op een knop en je hebt een heel ander artikel (87 euro). Bij de laatste moet je ze nog wel zelf op de artikel sites plaatsen.
Maar goed, je kunt gewoon beginnen met geld verdienen door artikelen te schrijven met de GRATIS Mini Artikel Spinner en later overgaan (of niet natuurlijk) tot de overige hulpmiddelen nadat je al wat geld hebt verdiend ;)

Links voor de hulpmiddelen:

Gratis Mini Artikel Spinner
Artikel Spinner plus Artikel plaatser á 119 Euro
Eén druk Artikel Generator á 87 Euro

PS Ik heb dit artikel in iets meer dan een uur geschreven (inclusief synoniemen invullen) en heb iets meer dan 20 totaal verschillende artikels op diverse artikel directories geplaatst ;) .

Admin Artikelenschrijven.info


Auteur: Admin

Deze auteur heeft 11 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments (65)

  1. [...] Een Artikel schrijven op artikelen schrijven [...]

  2. [...] Artikelen schrijven op artikelen schrijven [...]

  3. [...] Een Artikel schrijven op artikelen schrijven [...]

  4. [...] Een artikel / review schrijven op artikelen schrijven [...]

  5. [...] Schrijf een Artikel op artikelen schrijven [...]

  6. [...] Artikel schrijven op artikelen schrijven [...]