{Ik wil afvallen enkele goeie tips!|Ik wil heel graag afvallen wat kan ik hier aan doen!|Hoe kan ik op een gezonde manier afvallen?} 5683

10 Sep 2013 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Eten en drinken


Hoe kan je gezond afvallen een paar zeer goeie vragen!

Hoe pas ik mijn levensstijl gezond aan en hoe zou dit er dan uit moeten zien? Ik ben te dik voor mijn leeftijd en wil een beetje afslanken. Eigenlijk gewoon gezonder gaan leven.
Dus meer sporten en gezonder gaan leven zonder snoep enzo.
Ik had eerst een heel gezond gewicht, maar door een blessure aan mijn enkel kon ik nu meer dan een jaar niet sporten. Ook {eet ik heel ongezond.|snoep ik heel veel.} zelf vind ik het heel moeilijk om minder te snoepen en terug meer te sporten.
Hoe moet ik dit terug veranderen, en wat zou dan wel en niet goed zijn?

Maak een goed schema voor je zelf verminder snoep door bijvoorbeeld zeven plastic bekers te pakken 1 beker is 1 dag en dan doe jij overal wat snoep in en zo verminder je het snoep.

Is het gezond om baantjes te trekken in een koud bad, of kan ik beter een lauw of warm bad gebruiken?

In het lauwe bad is het bijna niet vol te houden. Je krijgt het te warm. Even doorbijten en daarna is het zoals je zelf zegt, goedvol te houden. Omdat je het niet zo lang volhoudt in een warmer bad, is het dus beter om in het koudere bad te zwemmen om af te vallen.

{Hoeveel kilo per week afvallen is gezond?|Hoeveel mag ik maximaal afvallen per week?}

één kilo per de week is op zich prima. Je zult de eerste weken wat sneller afvallen dan daarna. Het jojo effect treed op als je terugvalt in je oude eetgewoontes. Probeer dus vooral je te focussen op eetgewoontes. En eet ook niet te weinig zoals jij zelf ook vertelt. Gezonder leven doe je niet in een week, dit heeft wel tijd nodig.

Meer info over afvallen en gezonder leven kan je vinden op deze webpagina.

http://www.infopuntje.nl veel succes.

Tags: ik wil afvallen, gezonder afvallen


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.