Op zoek naar een originele manier om Europa te verkennen? 6006

1 Dec 2013 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Vakantie en vermaak

Als u op zoek bent naar een originele mogelijkheid om te reizen door Europa, dan kunt u overwegen een Europese boottocht te maken. Een Europese cruise is niet alleen een mooie manier om veel steden, hoofdsteden en landen te zien in weinig tijd, maar het is bovendien een super handige manier om te reizen. Vergeet licht reizen, of backpacken, wanneer uw hotel te water u op elke plek kan brengen. Geen problemen meer over in- en uitpakken tussen allerlei hostels en/of hotels: u hoeft uw tassen maar twee keer in te pakken. Gewoon bij u thuis voor vertrek en na aankomst.

U kunt kiezen voor korte cruises, een aantal dagen of lange cruises, tot wel een maand lang! Een cruise geeft u een kijk op delen van de wereld vanuit een andere invalshoek, waardoor u landen en/of steden vanuit een ander perspectief kan zien.

Ik zal vervolgens twee vaak geboekte Europese cruise routes beschrijven.

1. Cruises door de Baltische Zee

Deze cruises zal u brengen naar noordelijke of Oost-Europese landen, zoals Ijsland en Zweden en via een mooie route naar de mooie stad St. Petersburg in Rusland vervoeren. nog meer bijzondere steden die deel uitmaken van uw reis kunnen zijn Hamburg in Duitsland en Kopenhagen in Denemarken.

2. Middellandse Zee cruises

Een van de meeste geboekte cruiseroute in Europa is veruit de Middellandse Zee route, waar toeristen de gelegenheid krijgen om steden en havens vol romantiek, geschiedenis en natuurlijk lekker eten te verkennen! Ontdek en verken de romantische regio’s van Italië, de grote wijngaarden van Frankrijk en de relaxte sfeer van de Spaanse kustlijn.

Europa heeft vanalles te bieden. Een cruise is simpelweg een ontspannen manier van rondreizen en een goede manier om allerlei havens en steden van dit oude werelddeel, vol geschiedenis te ontdekken.

Het boeken van een cruisevakantie gaat over het beslissen over de passende begroting, de perfecte bestemming, de beste locatie van uw kamer aan boord, et cetera. Bijvoorbeeld, als u een pakketcruise naar Ijsland wilt boeken, zou een cabine met uitkijk over de zee de ideale optie zijn zodat u uw blik kunt richten op walvissen en orka’s die langs zwemmen. Vergeet niet om te kiezen voor een touroperator die goed gevestigd is en aangesloten bij een garantiefonds.


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.