Roofvogelshow met Roofvogels en Uilen. 5007

22 Mar 2013 | Auteur: artikeltornado.nl | Gepubliceerd in Dier en natuur


Een Roofvogelshow voor alle mogelijke events en bijeenkomsten.

Roofvogels en Uilen is een gespecialiseerd bedrijf gevestigd in Noord-Brabant.
Met zo%u2019n dertig-tal roofvogels en uilen geven zij roofvogeldemonstraties en roofvogelshows. Ook zetten zij zich in voor het bestrijden van overlast op natuurlijke methode. Uiteraard met behulp van roofvogels en uilen.
De Roofvogelshows van Roofvogels en uilen vindt u op scholen, fairs, bungalowparken maar ook privé aangelegenheden zoals (kinder)feestjes en partijen.

Leer zelf valkenieren met een roofvogel workshop

Mogelijk heeft u weleens een roofvogelshow gezien en zou u zelf wel eens willen valkenieren. Dit kan bij Roofvogels en Uilen tijdens hun roofvogel workshop. U gaat de vogels van de roofvogelshow van heel erg dichtbij meemaken.
Zodra er tekst en uitleg is gegeven hoe het exact allemaal in zijn werk gaat, gaat U zelf aan de slag met de roofvogels.
Ieder jaar organiseren wij een aantal roofvogel workshops. Per dag kunnen er ongeveer tien mensen inschrijven. Op deze manier is de groep niet al te groot en kan er aan iedereen genoeg aandacht worden geschonken.

Maak een kinderfeestje uniek en leerzaam.

Natuurlijk begint alles met een stukje uitleg, waar je vooral op moet letten bij het verzorgen van een roofvogeldemonstratie! Ook worden er braakballen uitgepluist om te kijken wat de roofvogels nu precies gegeten hebben. De kids gaan eerst zelf de konijnuil voeren. De kerkuil en woestijnbuizerd mogen op de handschoen van de kinderen landen, de Amerikaanse zeearend of een grote gier wordt voor de kids gevlogen en zorgt voor extra afkoeling op de warme dagen. Al met al: erg spannend en educatief.

Tags: Roofvogelshow, Roofvogel workshop


Comments Off

Auteur: artikeltornado.nl

Deze auteur heeft 3751 artikelen gebubliceerd. Meer informatie over de auteur volgt.

Comments are closed.